• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Cre8kitchen

Cre8kitchen is een nieuw en innovatief keuken concept. Na jaren actief te zijn in de badkamerbranche, hebben wij ons ook toegelegd op de keukenbranche. Echter vonden wij de keukenbranche niet transparant, en bovendien miste wij de echte beleving. Want immers, hoe groot is de kans dat je in een willekeurige showroom, tegen precies de keuken aanloopt die jij wilt, en dat ie ook nog in de juiste afmetingen staat. Als u dat is overkomen, dan moet u echt een staatslot kopen. Want de kans dat je de staatsloterij wint is net zo groot!

Bij Cre8kitchen bouwen we de keuken op waar u bij staat, door middel van verrijdbare kasten en een elektrisch bedienbare wand. Op deze wijze kunnen wij altijd grootte uw keuken nabootsen, en de desbetreffende kasten, in deze ruimte rollen. Alleen op deze manier krijgt u een juiste indruk van uw nieuwe keuken, en loop u “real life” door uw nieuwe keuken heen.

Uiteraard werken wij voor front en werkblad kleuren ook gewoon met monsters, aangezien de keuze reuze is, en het onmogelijk is, de verrijdbare kasten, in alle kleuren neer te zetten. Daarnaast hebben wij gekozen voor een nederlandse keuken en bladen leverancier. Dit heeft een aantal voordelen. De keukens worden beter verpakt en aangeleverd, want daar zijn we in Nederland beter in dan Duitse en/of Italiaanse badkamerleverancier. De communicatie is uiteraard ook beter, waardoor services etc. sneller kunnen worden opgelost.

De kwaliteit van de kasten en werkbladen is uitmuntend. De prijs kwaliteit verhouding is top. Qua apparatuur kunnen we alles leveren, echter hebben wij natuurlijk wel onze voorkeuren. Waarom? Laat ons dat uitleggen in een vrijblijvend adviesgesprek. Het enige risico dat u loopt, is dat u van ons een compleet, transparante badkamer offerte ontvangt.

Daarnaast kunnen wij u compleet ontzorgen, zoals we dat ook al jaren doen bij Badkamerwarenhuis. Van de keuken slopen, stukadoren, het leidingwerk aanpassen, de keuken plaatsen tot aan de tegels plakken. We hebben alle disciplines in huis! En dit ook nog tegen betaalbare prijzen. Laat ons u verrassen en maak een afspraak!

Maak een afspraak