• Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies

Waarom Badkamerwarenhuis?

Bij Badkamerwarenhuis snappen we dat het kopen van een nieuwe badkamer of toilet veel geld kost, maar ook veel stress en ergernis met zich mee kan brengen. Deze stress en ergernis is natuurlijk door de markt zelf gecreëerd. Agressieve verkoopmethoden, handjeklap voor een prijs, on-transparante in offertes, belachelijke hoge kortingen van 70%, gratis producten, en ga zo maar door! Bij Badkamerwarenhuis doen we het gewoon simpel. We weten allemaal dat ‘gratis’ niet bestaat en als je de prijzen van tevoren verhoogt, kun je zeker een korting van 70% geven. Als u in de maling genomen wilt worden, bent u bij ons aan het verkeerde adres!

Badkamerwarenhuis doet het anders! Eigenlijk zoals het hoort. Vertel ons wat je mooi vindt en wij geven u direct onze laagste prijs. Mocht dit niet binnen uw budget vallen kunnen we de offerte altijd nog aanpassen, zonder dat het af doet aan de uiteindelijke uitstraling en kwaliteit van uw badkamer of toilet.

 • Unieke Badkamer Verkoop Argumenten

  Badkamerwarenhuis is een specialist op gebied van de klant ontzorgen van A tot Z, altijd 1 aanspreekpunt. We hebben middels onze jarenlange ervaring al een voorselectie gemaakt van badkamer leveranciers. Niet alleen op basis van kwaliteit, maar ook qua service, niet geheel onbelangrijk.

  Geen vage importproducten – Altijd een leverancier die in Nederland gevestigd is.

  Altijd de juiste prijs/kwaliteitsverhouding – Twee producten mogen hetzelfde eruit zien, maar de prijs kan wel degelijk verschillen. Wij leggen u uit waarom.

  Geen agressieve verkoop – Geen gevecht om uw akkoord of handtekening. U geeft opdracht wanneer u dat uitkomt.

  Transparantie en eerlijkheid staan hoog in het vaandel – Wij horen u denken “dat zegt iedereen”. Dat klopt, echter onze offertes zijn compleet gespecificeerd, alles is uitgeschreven en duidelijk. Zoals het hoort.

  Bij Badkamerwarenhuis geven wij u ook direct onze laagste prijs, voor de door u uitgekozen producten. We krijgen immers, maar éénmaal de kans om juist te offreren.

  Al het bovenstaande leidt tot een complete, en duidelijke offerte, waardoor het ‘handjeklap principe’ bij ons niet nodig is.

  Wij denken met u mee

  Wij begrijpen dat de aanschaf van een badkamer niet iets is wat u dagelijks doet. Hier dient u goed over na te denken, en de juiste beslissingen te nemen. Wij van Badkamerwarenhuis weten dat de bovenstaande “unieke verkoopargumenten” u daar bij gaan helpen.

  Onze eerste gesprek is dus ook altijd een adviesgesprek, waar een transparante compleet gespecificeerde offerte, het gevolg van is. Daarnaast zijn al onze verkopers bouwkundig onderlegd, dat is wel zo handig. We creëren geen droombadkamers die technisch niet realiseerbaar zijn, of onevenredig veel bouwkosten met zich meebrengen.

  Het aanschaffen van een badkamer moet een feestje zijn, en niet aanleiding geven tot ergernis of stress. Wij verwelkomen u graag in 1 van onze 3 badkamer showrooms.

  Maak een afspraak

  • Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies