• Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies

Badkamer meubels

Badkamermeubels bestaan uit vele soorten, maten, kleuren en afmetingen. Dankzij de jarenlange ervaring van badkamerwarenhuis, hebben wij voor u de leveranciers hiervan al voorgesorteerd. Zo bent u altijd zeker van een kwalitatief goed meubel. Ook maatwerk badmeubelen zijn bij ons mogelijk tegen betaalbare prijzen. Dat is niet meer als normaal aangezien het badmeubel een zeer prominente rol in neemt in de badkamer. Daarnaast moet een meubel natuurlijk ook praktisch zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak om u te laten adviseren, en dan zullen wij u stap voor stap begeleiden, om zo voor u het juiste meubel te kiezen.

Maak een afspraak

 • Afmetingen badmeubel

  U wilt een badkamermeubel kopen, maar weet nog niet waar u allemaal op moet letten? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de juiste afmetingen te weten. De juiste afmeting van uw badmeubel is natuurlijk sterk afhankelijk van de ruimte van de badkamer. Het is vaak dringen in de badkamer en als de ruimte het toelaat, is een tweepersoons badkamermeubel een echte aanrader.

  De uiteindelijke afmeting wordt altijd in samenspraak met u bepaalt. Heel belangrijk is om te weten dat een badmeubel altijd vrijhangend dient te worden gemonteerd. Zo is er altijd ruimte voor ventilatie. Een juiste ventilatie komt de levensduur van het badmeubel ten goede.

   

 • Kwaliteit

  De kwaliteit is een erg belangrijk aspect, omdat de badkamer nu eenmaal en vochtige ruimte is. Hierom is een kwalitatief badmeubel nodig voor uw badkamer. Al onze badmeubelen voldoen aan dit soort ruimtes en zoals al eerder verteld hebben wij inmiddels 12 jaar ervaring, en zijn onze leveranciers hier ook op geselecteerd.

  Echter kwaliteit is natuurlijk niet een garantie dat een meubel oneindig goed blijft. Heel belangrijk is ook hoe het badmeubel wordt gepositioneerd in de badkamer.  Dus nooit in de buurt van een inloopdouche, water komt altijd verder dan u denkt. Zorg voor een goede mechanische ventilatie, en gebruik deze ook consequent. Daarnaast hou rekening met het ophangen, sluit een meubel nooit op tegen een bestaande wand, of probeer dat in ieder geval zoveel mogelijk te voorkomen.

  Als u dit allemaal in acht neemt, geniet u des te langer van uw badmeubel!

   

   

 • Hoge of halfhoge kolomkast

  U kunt de keuze maken om naast uw badmeubel ook een kolomkast te nemen. Hierin heeft u de keuze tussen een hoge of een halfhoge kast. Door middel van deze kasten kunt u meer spullen opbergen in uw badkamer. Het zal er ook voor gaan zorgen dat uw badkamer er een stuk design bij heeft. Meestal heeft de leverancier van het badmeubel, een ruime keuze uit dit soort kasten, en in verschillende hoogtes. Deze zijn te verkrijgen in bijpassende badmeubel kleuren.

  Ook voor dit soort kasten geldt, wat voor badmeubels geldt. Uiteraard zijn deze van de juiste kwaliteit, echter houd hier ook rekening met de gestelde randvoorwaarden, zoals die bij badmeubels worden gesteld.

  In ons van A tot Z Concept, kunnen we in dit soort kasten ook stopcontacten verwerken, wel zo gemakkelijk

   

 • Hoogte

  Iets wat we graag onder de aandacht brengen is de hoogte, bedenk van tevoren goed welke hoogte bij u past. De hoogte van het badmeubel is namelijk per huishouden verschillend. Het hangt namelijk af van de lengte van de personen die de badkamer vaak gebruiken. Net als bij keukens dient deze gebruikshoogte te worden afgestemd, op de lengte van de gebruiker, dit alles uiteraard om ergonomische redenen. Het is belangrijk dit in het advies gesprek mee te nemen, aangezien het leidingwerk hier ook op af dient te worden gestemd

  Bij Badkamerwarenhuis bieden we ook badmeubels van verschillende hoogtes aan. Dit doen we, zodat u een ruime keuze heeft tussen de hoogtes van Badmeubelen. Maar ook om meer opbergruimte te creëren. Dit betekent dat u bijna altijd een passend meubel voor uw badkamer bij badkamerwarenhuis  kan vinden. En nogmaals ten overvloede, als dat meubel niet bestaat, laten we het voor u maken, en dat nog steeds betaalbaar.

   

 • Spiegels

  Een niet te onderschatten onderdeel van het badmeubel is de badkamerspiegel. Een grote spiegel maakt de badkamer “ruimer”. Een spiegelkast is zeer praktisch om de wat kleinere spullen uit het zicht op te bergen.Daarnaast zijn er spiegels niet alleen in vierkante vormen. Ronde spiegels en spiegels met organische vormen worden steeds populairder, en geven de badkamer net weer een ander look. Veel spiegels kunnen ook worden voorzien van spiegelverwarming, dit voorkomt dat de spiegel tijdens het gebruik van de badkamer beslaat.

  Bij ronde spiegels en spiegels met een organische vorm is dat vaak niet realiseerbaar, maar dit kunnen we uiteraard toelichten in een persoonlijk advies gesprek.

   

 • Verlichting

  Verlichting is toch wel een aandachtspuntje. Ten eerste vraag je eerst eens af hoe je het licht gebruikt. Gebruikt je het licht om je zelf te scheren, of om jezelf op te maken ? Dan is het aan te bevelen dat het licht van bovenkomt, en kun je dit vaak bewerkstellingen met opbouwverlichting  Deze badkamerverlichting kan op de spiegel of spiegelkast gemonteerd worden, zodat het een geheel blijft. Verlichting kan uiteraard ook gebruik worden om sfeer te creeren. Deze spiegels zijn vaak voorzien van geïntrigeerde ledverlichting en ook dit geeft zeer mooi effect. De verlichting kan uw hele badkamer laten schijnen, maar zorgt ervoor dat uw badkamer geen spotlight wordt. Bij Badkamerwarenhuis hebben we verschillende soorten verlichting voor verschillende plekken in de badkamer. Hierdoor heb je een ruime keuze tussen verlichting in je badkamer.

  Maak een afspraak