• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Badkamer showroom Harderwijk 1200m²

Badkamer bezichtigen in Harderwijk? Deze badkamer showroom is echter wel wat anders dan de andere showrooms. Deze Badkamerwarenhuis showroom deelt zijn ruimte met het compleet nieuwe keukenconcept Cre8kitchen!

Cre8kitchen is een uniek marketingconcept, gecombineerd met nieuwe technische toepassingen. In een Cre8Kitchen store kan de consument zelf eenvoudig zijn of haar keuken samenstellen door middel van elektrisch verschuifbare wanden en mobiele keukenmeubelen (DIY). Dit leidt tot een unieke beleving, waarbij de consument het gevoel ervaart midden in zijn of haar toekomstige keuken te staan.

Harderwijk is een mooie stad met een rijke geschiedenis. De badkamer showroom is gelegen aan een parkeerterrein dat wordt gedeeld met een aantal andere bedrijven. De showroom ligt vrij praktisch gelegen, hiermee bedoelen we dat het vanaf de snelweg vrij makkelijk te vinden is en bovendien, heel makkelijk te bereiken is!

Maak een afspraak Bel ons!

Routebeschrijving:

Door te drukken op “Route” komt u op de website van Google Maps,
Daar kunt u uw eigen adresgegevens invullen in de balk linksboven en kunt u de routebeschrijving naar onze badkamershowroom zien.

Routebeschrijving

Adres & Contact

Zuiderbreedte 11

0341708090

3845 MC Harderwijk

Openingstijden

Maandag  gesloten    
Dinsdag  09:00 - 17:00    
Woensdag  09:00 - 17:00    
Donderdag  09:00 - 17:00  
Vrijdag  09:00 - 17:00    
Zaterdag  09:00 - 17:00    
Zondag  gesloten    

Bijzonderheden

In de avonden geopend op afspraak!

Maak een afspraak

ONZE COLLECTIE

De leveranciers van Badkamerwarenhuis hebben zich bewezen in prijs/kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, goede service en garantievoorwaarden

Onze leveranciers en merken