• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Van bad naar douche verbouwing: Creëer jouw ideale levensbestendige badkamer

Introductie: van bad naar douche verbouwing, een ideale oplossing voor een comfortabele en veilige badkamer. Of je nu vanwege lichamelijke beperkingen een aangepaste badkamer nodig hebt of je wilt jouw badkamer toekomstbestendig maken, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen het gehele process van A tot Z en zijn in staat om de badkamer voor je te plaatsen.

– Advies van Experts met meer dan 30 jaar ervaring in badkamers

– Badkamer verbouwing van A tot Z

– Ons experts plaatsen en verbouwen je nieuwe badkamer voor je

Badkamer ombouwen: van bad naar douche

Het ombouwen van een bad naar een douche is een uitstekende manier om je badkamer toegankelijker en veiliger te maken. Dit is vooral handig voor mensen met beperkte mobiliteit of voor degenen die hun badkamer willen voorbereiden op de toekomst. Enkele voordelen van deze verbouwing zijn:

– Verbeterde toegankelijkheid

– Verhoogde veiligheid

– Makkelijker onderhoud

– Meer ruimte in de badkamer

Levensbestendige badkamer: voorbereiden op de toekomst

Een levensbestendige badkamer is een badkamer die is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, nu en in de toekomst. Dit kan betekenen dat je een inloopdouche installeert in plaats van een bad, of dat je zorgt voor voldoende ruimte om met een rolstoel te manoeuvreren. Bij het ontwerpen van een levensbestendige badkamer houden we rekening met jouw huidige en toekomstige behoeften. Bij ons vind je een breed scala aan producten voor een aangepaste badkamer, van reguliere badkamerleveranciers. Ons aanbod is veel groter dan bij de bekende, veel te dure, aanbieders van dit soort concepten. Naast standaard oplossingen, bieden we ook maatwerk oplossingen aan.

Maak een afspraak

KLANTGEGEVENS

AFSPRAAK INPLANNEN


Wij nemen contact met u op om de afspraak nog te bevestigen.