• Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies

Voor u!

Badkamerwarenhuis is er voor iedereen. Wij zijn er in de eerste plaats voor de consument. Van jonge mensen die hun eerste woning aankopen, tot de ouderen, die graag hun badkamer, aangepast zien, om zo nog langer van hun huis te kunnen genieten. En uiteraard alles wat daar tussenkomt. Het leveren en het maken van een badkamer en/of toilet is immers een maatwerkproduct. Tevens leveren wij voor veschillende budgetten, de aanschaf van een badkamer hoeft niet duur te zijn. Belangrijker is de prijs/kwaliteit verhouding van de gekozen producten en dat een badkamer altijd wordt afgestemd op uw levens- en/of uw gezinssituatie.

We zijn van huis uit gespecialiseerd in renovaties van bestaande badkamers en toiletten, maar doen uiteraard ook nieuwbouw projecten.  Uiteraard kunt u bij ons alleen de producten aanschaffen en indien u dat wenst, kunnen wij u ook van A tot Z ontzorgen ! We hebben alles in huis om dat te bewerkstelligen.

Maar uiteraard zijn wij er ook voor de zelfstandige installateur, tegelzetter, aannemer, Interieurstylist, klusbedrijven en projectontwikkelaars. Samen ontzorgen wij uw klant ! Als je wilt weten wat wij voor jullie kunnen betekenen, neem dan even contact op met de dichts bij zijnde vestiging.

Toen en nu…

Vroeger was de markt opgedeeld in verschillende segmenten, laag midden en hoog. Echter heeft de ervaring ons geleerd, dat deze segmenten inmiddels niet meer bestaan, en dat de consument nadruk legt op verschillende aspecten van een badkamer, het bad meubel, de tegels, de kranen, het glaswerk, ect. Iedere consument is gelukkig anders en legt daar de nadruk, waar jij of zij het belangrijk vindt. En gelukkig maar, anders verkochten we maar 1 soort badkamer.

De ervaring heeft ons ook geleerd dat wij betaalbare badkamers kunnen realiseren, binnen elk segment, door goed te luisteren naar de klant, naar zijn wensen, eisen en dromen. Door onze opgedane ervaring in de loop der jaren en uiteraard de kennis van onze adviseurs, zijn wij bijna altijd in staat uw droombadkamer te realiseren binnen het beschikbare budget. Mocht dat niet mogelijk zijn, kijken we altijd naar alternatieven, die uiteraard de uitstraling van uw nieuwe badkamer niet aantasten.

 

Ervaar het zelf

Dit betekent dat al onze showrooms zijn gevuld met verschillende producten uit alle segmenten, laag midden en hoog, zodat de klant goed het verschil kan zien en ervaren tussen de verschillende kwaliteiten, uitvoeringen en uiteraard prijzen. Zo kan u altijd een bewuste keuze maken, en weet u waar u voor betaald !

Onze leveranciers zijn altijd voldoende vertegenwoordigd in onze showrooms, met verschillende maten, kleuren en uitvoeringen, daarnaast hebben deze leveranciers duidelijke catalogi, die gebruikt kunnen worden om nog meer verschillen te laten zienOp deze wijze is het altijd mogelijk, om elke badkamer, uniek samen te stellen, afgestemd op alle individuele wensen en/of eisen.

Onze adviseurs zijn bouwkundig onderlegt en hebben alle benodigde kennis in huis, en nemen u stap voor stap mee, in het proces, om uw droombadkamer en/of toilet te bewerkstelligen, en dan ook nog binnen uw budget !

 

 • Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies