• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Badkamer showroom Utrecht 1000m²

Badkamer bezichtigen in Utrecht? Ons filiaal en badkamershowroom in Utrecht is gelegen in Overvecht. Dit is een gebied in Utrecht waar meerdere bedrijven zich hebben gevestigd. Onze badkamer showroom in Utrecht is maar liefst 1000m2 groot en heeft genoeg te bieden op het gebied van sanitair. Bij Badkamerwarenhuis is het tevens ook mogelijk om te komen kijken voor een nieuwe keuken.

Utrecht is centraal gelegen in Nederland en dus vanaf veel steden makkelijk bereikbaar. De showroom beschikt ook over gratis parkeergelegenheid en een eigen magazijn. Alle bestellingen, die in dit filiaal worden gedaan kunnen dan ook hier worden afgehaald.

Samengevat proberen wij hier te zeggen dat je voor van alles terecht kunt bij Badkamerwarenhuis Utrecht. Ben je op zoek naar goed advies, specifieke merken, badkamermeubels etc.? Dan ben je bij ons van harte welkom. Je wordt aandachtig geholpen onder het genot van een kopje koffie/thee en we zorgen ervoor dat je krijgt waarvoor je bent gekomen.

Maak een afspraak Bel ons!

Routebeschrijving:

Door te drukken op “Route” komt u op de website van Google Maps,
Daar kunt u uw eigen adresgegevens invullen in de balk linksboven en kunt u de routebeschrijving naar onze badkamer showroom zien.

Omgeving:

Badkamerwarenhuis Utrecht is gelegen op het bedrijventerrein Overvecht, en is via de ring Utrecht vanuit alle richtingen goed te bereiken. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen!

 

Routebeschrijving

Adres & Contact

St Laurensdreef 47

030 877 1727

3565 AJ Utrecht

Openingstijden

Maandag  op afspraak    
Dinsdag  10:00 - 17:00    
Woensdag  10:00 - 17:00    
Donderdag  10:00 - 17:00  
Vrijdag  10:00 - 17:00    
Zaterdag  10:00 - 17:00    
Zondag  gesloten    

Bijzonderheden


In de avonden geopend op afspraak!
Deze afspraken buiten de standaard openingstijden zijn alleen bedoeld voor een complete badkamer.
Om zo’n aanvraag te kunnen invullen hebben wij twee standaard werkdagen nodig.

Maak een afspraak

ONZE COLLECTIE

De leveranciers van Badkamerwarenhuis hebben zich bewezen in prijs/kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, goede service en garantievoorwaarden

Onze leveranciers en merken