• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Welkom in onze Showrooms

Welkom op onze showroompagina. Badkamerwarenhuis heeft 3 vestigingen te weten Utrecht, Harderwijk en Wormerveer. Kies hieronder voor de voor u dichtsbijzijnde vestiging, en maak een afspraak. Uiteraard kunt u ze ook bellen en mailen. Onze showrooms zijn opgebouwd met alle bij “onze badkamermerken” genoemde merken. Uiteraard kunnen we niet alles van alle leveranciers laten zien. Onze badkamer showrooms zijn gemiddeld 1000 m2 groot.

Onze adviseurs zijn allemaal bouwkundig onderlegden  geven u een zo uitgebreid mogelijk advies, om zo samen tot een subliem eindontwerp te komen. U bent van harte welkom om al onze producten te aanschouwen in 1 van onze showrooms allemaal maar liefst 1000m2 groot en heeft genoeg te bieden op het gebied van sanitair. Bij Badkamerwarenhuis.nl is het tevens ook mogelijk om hier te komen kijken voor een nieuwe keuken.

In onze vestiging in Utrecht, Harderwijk en Wormerveer is het ook mogelijk om een keuken te kopen, dit doen wij onder de naam Cre8kitchen, een zelf bedacht concept om een keuken te kopen, maar dan op een transparante en eerlijke manier.

Afspraak voor afhalen Afspraak op afstand

Contact met onze showrooms

Je bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze showrooms. Wij kunnen je hier voorzien van goede service en met jou gaan zitten zodat we uiteindelijk tot een goed resultaat komen. Vraag gerust hulp als je rondloopt in onze showroom, het is bij ons namelijk policy om je eerst zelf rustig rond te laten kijken, maar je zodoende wel hulp te verschaffen wanneer je dat wenst!