• Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies

Badkamertegels

De mooiste badkamertegels in uw badkamer? Het Badkamerwarenhuis is uw favoriete offline winkel. Tegels worden vaak gebruikt om het juiste accent in uw badkamer te leggen, of om de juiste sfeer te creëren Wij hebben een divers aanbod van badkamertegels van een juiste kwaliteit met prachtige designs die passen bij uw badkamermeubels. Van kleurrijke decortegels tot betonlook tegels, maar ook houtlook tegels zijn bij ons van de partij.

Echter het op een juiste wijze verwerken van de gekozen tegels is natuurlijk ook van belang. Symmetrisch tegelen heeft natuurlijk de voorkeur. Tevens dient men naar de afmetingen van de badkamer te kijken en de afmeting van de tegels daar op af te stemmen.

Tegels dien je altijd in het echt te zien voor de juiste kleur en/of uitstraling. Bezoek een onze showroom waar u de tegels zelf kunt bekijken. Hier helpen wij u met het vinden van de juist badkamertegels en kunnen we zelfs al gaan nadenken over een design!

Maak een afspraak

 • VTwonen tegels

  Badkamerwarenhuis Utrecht is ook dealer van vtwonen tegels, daarnaast zijn zij ook dealer van VTwonen baden, de sanitairtak van VTwonen. Dus als je een mooie badkamer hebt gezien in het VTwonen magazine, grote kans dat wij die ook kunnen leveren. Naast het leveren van een VTwonen badkamer, kunnen wij deze uiteraard ook voor u maken, geheel in eigen beheer en van A tot Z. Naast VTwonen tegels, voeren we uiteraard ook nog andere merken zoals Altiles, maar ook JOS tegels.

  In onze showrooms hebben we ook moodboard kasten. Deze opstellingen geven u een goed idee van wat er allemaal mogelijk is met tegels, en u zult niet de eerste zijn, die uiteindelijk een hele andere badkamer uitkiest, dan eerder gedacht.  Badkamerwarenhuis heeft een passie voor tegels, omdat de tegels uiteindelijk alle andere producten in een badkamer met elkaar verbind. Kom langs en laat u verrassen.

 • Tegels voor iedere ruimte

  Naast badkamertegels levert badkamerwarenhuis ook vloertegels voor in alle andere ruimtes in uw huis. Niets voor niets zijn we in 2021 begonnen met het concept Vloerenwarenhuis. Naast tegelvloeren kunt u straks ook bij ons terecht voor PVC vloeren, houten vloeren maar ook gietvloeren, uiteraard geschikt voor woonkamervloeren, keukenvloeren en badkamervloeren.

  Dit in combinatie met ons concept Cre8kitchen, haalt u 3 specialisten onder 1 dak in huis. Ook al deze vloeren kunnen wij, indien u dat wenst, ook deskundig, en uiteraard in eigen beheer, leggen. Wel zo gemakkelijk!

  Maak een afspraak