• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Badmeubels op maat bij Badkamerwarenhuis

Op zoek naar een badmeubel op maat? Wij bieden alle soorten badkamermeubelen in de door jou gewenste maten. Op deze manier heb je een badmeubel geheel op maat gemaakt en naar jou smaak. Ook ben je bij het op maat laten maken van een badmeubel niet afhankelijk van een wastafel. Het meubel kan zo gemaakt worden zodat ‘ie onder elke wastafel past. Vaak worden de meubels opgemaakt van hout, bij ons is het ook mogelijk om ander soorten badkamermeubels, zoals hoogglans wit, op maat te laten maken.

Houten badmeubel op maat

Hout in de badkamer zul je denken? Jazeker! Dat kan prima. De badmeubels worden afgewerkt met een speciale coating die zich hecht aan het hout. Hierdoor ontwikkelt zich een duurzame en bestendige bescherming zonder afbreuk te doen aan de look-and-feel van het hout. Je kunt er dus optimaal van genieten. De coating beschermt niet alleen tegen vocht, maar ook nog eens tegen vuil. Daarnaast zorgt de coating ook voor een intensivering van de kleur van het hout. Aangezien de coating tot diep in het hout dringt, tast het de structuur niet aan. Het hout zal dus altijd aanblijven voelen als hout. Een aandachtspunt bij een houten badkamermeubel is dat hout altijd krimpt en uitzet waardoor scheurtjes ontstaan. Door het aandacht te geven blijft het badmeubel altijd in goede conditie.

Alle soorten badmeubelen op maat

Naast badmeubelen met een houten look kun je bij ons ook terecht voor badkamermeubels op maat met een andere look / kleur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoogglans wit, antraciet of zwart. Andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk, waaronder een legio van houtkleuren. Voor het beste advies raden wij je aan om telefonisch of via mail contact met ons op te nemen of even langs een van onze Badkamerwarenhuis badkamerwinkels (badkamer showrooms) langs te komen.

Maak een afspraak