• Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies

Toiletten uitzoeken bij Badkamerwarenhuis

Ook in de categorie Toiletten zijn er vele keuzes die men kan maken.  Wordt het een staand toilet of een hangend wandcloset. Bij een hangend toilet heb je ook dan weer de keuze van inbouwreservoir. Bij badkamerwarenhuis werken we Wisa, Geberit of Tece, al deze leveranciers geven 10 jaar fabrieksgarantie. Welk inbouwreservoir het beste bij je past, is dus ook afhankelijk welke bedieningsplaats het beste bij je past. Wat heel belangrijk is bij de keuze van een toilet, is uiteindelijk de toiletzitting, want dit is uiteindelijk waar je op zit, en dus van groot belang voor het comfort.

Als de toiletzitting dan ook nog van een softclose en quickrelease functie is voorzien, dan hebben we het plaatje compleet. De wandclosetten zijn tegenwoordig ook in heel veel verschillende kleuren te krijgen.

 

Vrijhangende toiletten

Vrijhangende toiletten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamers en/of toiletten. Deze wandclosetten worden altijd gecombineerd met inbouwreservoirs. De ruimte in toiletten is altijd beperkt, daarom wordt een wandcloset in de regel in 3 maten geleverd te weten 55 cm, 52 cm, 48 cm diep. Mocht je toiletruimte nog kleiner zijn, kun je altijd nog werken met een ondiep inbouwreservoir, om zo toch nog voldoende  zitruimte te creëren.

Het grootste voordeel van vrijhangende toiletten is toch wel de hygiëne. Een wandcloset hangt van de grond, en de vloer is dus heel makkelijk schoon te maken. Ook kunnen deze wandclosetten op seniorenhoogte gehangen worden, dit doet men door het juist plaatsten van het inbouwreservoir.

 

 • Douche wc’s

  Steeds bekender in Nederland worden de zogenaamde douche-wc’s. Het begrip bidet was uiteraard al bekend. Een douche-wc is een normaal toilet met een geïntegreerde onderdouche functie. Een douche-wc is een toilet en een bidet ineen, die verkrijgbaar is met simpele basis functies, maar ook kan worden aangeschaft met warm water en een föhn functie, nogmaals u bepaalt zelf hoe gek u het maakt. Inmiddels zijn er 1001 modellen, en begrijpen we dat u ook door de bomen het bos niet meer ziet.

  Daarom houden we het bij badkamerwarenhuis simpel en hebben ook hier voor u al een voorselectie gemaakt, wederom op het principe prijs-kwaliteitverhouding. Makkelijker kunnen we het niet maken!

   

 • Duoblokken

  Aangezien de vrijhangende toiletten het nieuwe normaal zijn geworden, worden duoblokken niet heel veel meer verkocht, daarom dat we deze niet in de showroom hebben staan. Vaak worden dit soort toiletten verkocht als vervanging van een staande toiletpot. Duoblokken zijn net iets strakker en vormen 1 geheel. Het reservoir bevindt zich namelijk direct aan de toiletpot. Het duoblok kan worden geleverd met een Vloeraansluiting (AO) of een muuraansluiting (PK). Het is heel belangrijk dat voordat u een duoblok aanschaft, dat u deze checkt met de bestaande situatie en afmetingen, dit kan soms erg nauw komen.

  Weet u het niet zeker, vraag het onze adviseur, hij kan u hierin begeleiden.

   

 • Rimfree Toiletten

  Rimfree toiletten zijn echt van de laatste twee jaar. Ook wel rimless of spoellrandloos genoemd. Spoelrandloos is de nieuwste techniek op gebeid van toiletten. In het toilet wordt een functionele waterverdeler verwerkt, waardoor het water direct de afvoer in gaat. Een spoelrandloos toilet is daardoor extra hygienisch en je houdt het makkelijker schoon.

  Inbouwreservoirs fabrikanten spelen hier uiteraard op in, door de zogenaamde blokjeshouders. Dit zijn accessoires die bij een inbouwreservoir kunt kopen, die het mogelijk makken een tablet toe te voegen, zodat bij elke spoellbeurt de toilet gereinigd wordt.

  Maak een afspraak