• Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies

Toiletten

Ook in de catogorie Toiletten zijn er vele keuzes die men kan maken.  Wordt het een staand toilet of een hangend wandcloset. Bij een hangend toilet heb je ook dan weer de keuze van inbouwreservoir. Bij badkamerwarenhuis werken we Wisa, Geberit of Tece, al deze leveranciers geven 10 jaar fabrieksgarantie. Welk inbouwreservoir het beste bij je past, is dus ook afhankelijk welke bedienings plaats het beste bij je past. Wat heel belangrijk is bij de keuze van een toilet, is uiteindelijk de toiletzitting, want dit is uiteindelijk waar je op zit, en dus van groot belang voor het comfort.

Als de toiletzitting dan ook nog van een softclose en quickrelease functie is voorzien, dan hebben we het plaatje compleet. De wandclosetten zijn tegenwoordig ook in heel veel verschillende kleuren te krijgen.

 

Vrijhangende toiletten

Vrijhangende toiletten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamers en/of toiletten. Deze wandclosetten worden altijd gecombineerd met inbouwreservoirs. De ruimte in toiletten is altijd beperkt, daarom worden deze wandclosetten in de regel in 3 maten geleverd te weten 55 cm , 52 cm , 48 cm diep. Mocht je toiletruimte nog kleiner zijn, kun je altijd nog werken met een ondiep inbouwreservoir, om zo toch nog voldoende  zitruimte te creeren.

Het grootste voordeel van vrijhangende toiletten is toch wel de hygiene. Deze wandclosetten hangen van de grond, en de vloer is dus heel makkelijk schoon te maken. Ook kunnen deze wandclosetten op seniorenhoogte gehangen worden, dit doet men door het juist plaatsten van het inbouwreservoir.

 

 • Douche wc’s

  Steeds bekender in Nederland worden de zogenaamde douche wc’s. Het begrip bidet was uiteraard al bekend. Een douche wc is een normaal toilet met een geintergreerde onderdouche functie. Een douche wc is een toilet en een bidet ineen, die verkrijgbaar is met simpele basis functies, maar ook kan worden aangeschaft met warm water en een fohn functie, nogmaals u bepaalt zelf hoe gek u het maakt. Inmiddels zijn er 1001 modellen, en begrijpen we dat u ook door de bomen het bos niet meer ziet.

  Daarom houden we het bij badkamerwarenhuis simpel en hebben ook hier voor u al een voorselctie gemaakt, wederom op het principe prijs  kwaliteit verhouding. Makkelijker kunnen we het niet maken.

   

 • Duoblokken

  Aangezien de vrijhangende toiletten het nieuwe normaal zijn geworden, worden duoblokken niet heel veel meer verkocht, vandaar dat we deze niet in de showroom hebben staan. Vaak worden dit soort toiletten verkocht als vervanging van een staande toiletpot. Duoblokken zijn net iets strakker en vormen 1 geheel. Het reservoir bevindt zich namelijk direct aan de toiletpot. Het duoblok kan worden geleverd met een Vloeraansluiting (AO) of een muuraansluiting (PK). Het is heel belangrijk dat voordat u een duoblok aanschaft, dat u deze checkt met de bestaande situatie en afmetingen, dit kan soms erg nauw komen.

  Weet u het niet zeker, vraag het onze adviseur, hij kan u hierin begeleiden.

   

 • Rimfree Toiletten

  Rimfree toiletten zijn echt van de laatste twee jaar. Ook wel rimless of spoellrandloos genoemd. Spoelrandloos is de nieuwste techniek op gebeid van toiletten. In het toilet wordt een functionele waterverdeler verwerkt, waardoor het water direct de afvoer in gaat. Een spoelrandloos toilet is daardoor extra hygienisch en je houdt het makkelijker schoon.

  Inbouwreservoirs fabrikanten spelen hier uiteraard op in, door de zogenaamde blokjeshouders. Dit zijn accessoires die bij een inbouwreservoir kunt kopen, die het mogelijk makken een tablet toe te voegen, zodat bij elke spoellbeurt de toilet gereinigd wordt.