• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Stoere badkamer trend

Stoer en gelukkig staat voor stoere natuurlijke materialen, matte afwerkingen, ruighout en metaal. Stoer tijdloos, makkelijk te combineren en warm.

Je zou stoer en gelukkig ook als industrieel kunnen bestempelen. We zien veel zwart staal terug komen, in de badkamermeubels, maar ook het zwarte in de kranen, of als alternatief gun metal kranen. Ook zijn er tegenwoordig voor badkamers steeds meet robuust ogende accessoires te verkrijgen.

Deze trend kenmerkt zich ook door gebruik van houtlook tegels in combinatie met donkere wandtegels. Ook tegels in een metaalkleur zien we in deze stijl.

Qua kranen zien we naast zwart ook de koper kleurige kranen steeds vaker verschijnen. De betonlook is ook een kenmerk van deze badkamer, Dit hoeft dan niet per se op alle wanden, maar je kunt hier diverse accenten mee aanbrengen, bijvoorbeeld op de ombouw van het bad en/of toilet.

Mocht je zwarte kranen of koperen kranen te heftig vinden in de badkamer, kun je ook altijd gebruik maken van RVS kranen, die bovendien erg duurzaam zijn.

Je kunt eigenlijk niet zoveel verkeerd doen in deze industriële badkamer trend. Het einddoel is dat je elke keer als je je badkamer binnenkomt, er gelukkig van wordt. En uiteraard is dat een zeer persoonlijke keuze.

Laat onze badkamer adviseur je helpen bij een industriële badkamer look!

Maak een afspraak