• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Pastel badkamer trend

De laatste tijd zien we dat de consument meer durft. Dit wordt uiteraard gestimuleerd vanuit de woonbranche, maar ook grote tijdschriften als VTwonen, laten steeds meer van dit soort combinaties zien.

Uiteraard zit de badkamerbranche niet stil, en we zien steeds meer leveranciers, maar met name tegelproducenten, deze trends volgen.

Roze, zachtpastel tinten, zijn in opmars, en zeker in combinatie met gekleurde kranen kan dit een mooi effect geven.

Badmeubel leveranciers worden ook steeds flexibeler, we zien dat we nu vaker ook meubels in specifieke, RAL of NCIS kleuren kunnen bestellen. Echter in deze stijl zien we toch ook vaak een massieve eiken houten meubel, of een meubel met een houtlook print. Daar dient bij gezegd te worden dat de houtlook prints, door betere techniek. Meer en meer op echt hout gaan lijken.

Of de basic en pastel trend zich door gaat zetten zullen we uiteindelijk mee gaan maken. Wat we wel zien is dat er steeds meer pastelkleur wordt verkocht, om puur een accent mee te geven aan een badkamer. Denk hierbij aan het wandje bij de douche, of op de toilet ombouw.

Uiteindelijk is er maar 1 ding belangrijk,: zorg dat je een combinatie kiest waar je nu gelukkig van wordt, maar ook over 5 jaar!

Interesse in een pastelkleurige badkamer, maar geen idee waar te beginnen? Neem contact met ons op!

vtwonen by Douglas & Jones