• Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies

Pimp je badkamer

Is uw badkamer toe aan een opfrisbeurt, maar hikt u een beetje tegen de kosten ervan aan? Zeker met de prijsstijgingen en inflatie van tegenwoordig is dit begrijpelijk, maar er zijn altijd mogelijkheden voor een badkamer upgrade. Uw oude badkamer pimpen met voordelig sanitair van Badkamerwarenhuis.

Een badkamer pimpen kan vrij makkelijk, met een goedkoop badkamermeubel, door middel van voordelige kranen en ander voordelig sanitair. Wanneer u kiest om voor een oude badkamer pimpen, stellen wij ook geregeld deelrenovaties voor. Bij een deelrenovatie van de badkamer kunt u denken aan nieuwe accenten aanbrengen, dit kan al snel resultaat geven tegen een veel gunstigere prijs dan de kosten van volledig renoveren. In veel gevallen kunnen we door tegel over tegel te tegelen een leuk accent creëren, maar u kunt ook denken aan wandpanelen in diverse prints. Wandpanelen zijn ideaal om te monteren over de bestaande tegels.

 

 • Oude badkamer pimpen?

  Elke oude badkamer kan gepimpt worden, het pimpen van de badkamer is een mooi voorbeeld hoe je goedkoop je badkamer kan verbouwen. Zolang de basis zoals het leidingwerk in orde is en de tegels goed vast op de muur zitten, is het pimpen van je oude badkamer zeker een optie. Denk bijvoorbeeld aan het ‘van Bad naar Douche concept‘, u tovert de badkamer met 1 aanpassing volledig om!

  Voordelig sanitair

  Door met voordelig sanitair te werken kan men goedkoop een badkamer verbouwen. Tegelijkertijd geeft u de badkamer een hele andere en luxere uitstraling, denk bijvoorbeeld aan het ‘van bad naar douche concept‘. Bij Badkamerwarenhuis kunnen we uiteraard voordelig sanitair leveren. Ook tegen de internetprijzen tegenwoordig bieden wij goedkope badkamermeubels, echter wel met de voordelen van een winkel en het advies van ervaren badkamer verkopers.

   

 • bad douche combinatie badkamerwarenhuis
 • Goedkoop badkamer verbouwen

  In onze badkamerwinkel kijken wij ook wat technisch mogelijk is, we zullen altijd willen aansluiten op bestaand leidingwerk. Dit scheelt enorm in de kosten, waardoor we goedkoper uw badkamer kunnen verbouwen. Een goedkope badkamer wil dus niet altijd zeggen een minder luxe badkamer. Juist door te kiezen om de oude badkamer te pimpen, zal dit altijd mooier en luxer worden. Win win situatie!

  Het pimpen van uw badkamer doen we uiteraard met onze eigen buitendienst, zodat u altijd één aanspreekpunt heeft. Net als met een reguliere verbouwing van uw badkamer, Badkamerwarenhuis ontzorgt het pimpen van uw oude badkamer, óók van A tot Z.

  Bent u ook benieuwd wat bij u de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat ons u verrassen.

  Maak een afspraak