Wastafel

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 149

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 149

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wastafel

Op zoek naar een Wastafel? Bij Badkamerwarenhuis vind u verschillende soorten wastafels voor badkamers of toiletten. Vaak wordt een wastafel in een badkamer geplaatst samen met een meubel, maar dit is natuurlijk geen verplichting. De kleinere modellen kunnen ook op het toilet zonder meubel en kast. Dit zorgt natuurlijk voor een unieke en strakke uitstraling. Daarnaast bieden we bij Badkamerwarenhuis een breed assortiment aan Wastafels aan. Zo heeft u verschillende keuzes in merken, kleuren, materialen, kraangaten en breedtes. Zo kan je jouw perfecte meubel vinden voor jouw badkamer.

Op zoek naar een wastafel? In ons assortiment vind u verschillende soorten wastafels voor de badkamer of voor op het toilet. Vaak gaat de wastafel in de badkamer gepaard met een meubel, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Vooral de kleine modellen voor op het toilet is een meubel of kast geen essentie, natuurlijk wel een leuke optie!

Technische informatie

De hoogte van een fontein of wastafel varieert tussen de 90 en 95 cm vanaf de grond. Door middel van een witte of chroomkleurige pvc sifon aan te sluiten op de afvoerleiding en vervolgens op de binnenriolering kan het water afgevoerd worden.

Om de wand of vloersaansluiting af te dekken gebruikt u een gepaste rozet.
Met de daarvoor bestemde schroeven en pluggen bevestigt u de wastafel of fontein aan de muur.

Vragen over een Wastafel

Meer weten over een Wastafel uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw wastafel of over een van onze andere producten op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals:

 • Renoveren van badkamers
 • Vrijblijvende adviesgesprekken
 • Inspecteren van de badkamer
 • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Kijk ook bij onze wastafelsbaden en tegels.