Waskom

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 83

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 83

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Waskom natuursteen

Een prachtig ontworpen waskom natuursteen bestelt u online bij het BadkamerWarenhuis. Bij ons hebben wij verschillende fantastische designs van ons eigen merk BWH Design. Jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het installeren en aanbieden van badkamerartikelen van topkwaliteit. Met ons eigen merk bieden wij u een serie van producten die voldoen aan de nieuwste eisen. Naast kwaliteit is het natuurlijk ook belangrijk dat uw badkamer voldoet aan uw eigen smaak. Met een waskom natuursteen van BWH Design zet u een eigentijdse waskom natuursteen in de badkamer. Wij hebben voor u een waskom natuursteen in verschillende designs voor u klaarliggen. Iedere waskom natuursteen van BWH Design is gemaakt van hardsteen. Hiermee kunnen wij mooie lijnen aanbrengen in een waskom natuursteen waardoor deze een ware beleving in de badkamer wordt.

Waskom hardsteen of waskom natuursteen?

Hardsteen is een kalkgesteente die zich in honderden miljoen jaren heeft ontwikkeld. Een bekend gebied waar hardsteen voorkomt, zijn de Ardennen. Maar ook in Ierland is hardsteen te vinden. Wat fijn is aan hardsteen, is de ongelofelijke hardheid van de steen, waardoor het ook wel ‘petit granit’ wordt genoemd (hoewel graniet een stollingsgesteente is en hardsteen een afzettingsgesteente, gevormd door bijvoorbeeld schelpen). Hierdoor kan het gesteente mooi bewerkt worden tot bijvoorbeeld waskom natuursteen. Een waskom natuursteen uit ons assortiment kan hierdoor op de micrometer nauwkeurig gesneden worden. Hierdoor kunnen wij van een waskom natuursteen een prachtige vorm snijden.

Vragen over een waskom natuursteen

Meer weten over een waskom natuursteen uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw waskom natuursteen of over een van onze andere producten op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals:

 • Renoveren van badkamers
 • Vrijblijvende adviesgesprekken
 • Inspecteren van de badkamer
 • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Kijk ook bij onze wastafels, baden en tegels.