Sifonkap

Vanwege onze nieuwe website is deze categorie nog niet gevuld, dagelijks zijn wij bezig onze website verder te vullen.
Gebruik het menu of bovenstaande zoekbalk om verder te navigeren.

Heeft u liever persoonlijk advies neem dan contact op met onze klantenservice via 030-8771727 of stuur een mail naar info@badkamerwarenhuis.nl.

Sifonkap

Zoekt u een sifonkap voor uw wastafel? Meeste wastafels worden niet geleverd met een sifonkap. De Sifonkappen van badkamerwarenhuis maken uw wastafel hierdoor wat mooier. Dit komt doordat de afvoer van de wastafel met de sifonkap weggewerkt is. Zo krijgt u een prachtige badmeubel waarbij alles afgewerkt is. Perfect voor in de badkamer!

Vragen over een Sifonkap 

Meer weten over een Sifonkap uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw Sifonkap of over een van onze andere producten op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals:

  • Renoveren van badkamers
  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Inspecteren van de badkamer
  • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Kijk ook bij onze wastafelsbaden en tegels.