Natuurstenen wastafel

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 37

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 37

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Natuurstenen wastafel

Wastafels komen natuurlijk in verschillende materialen. Een variant daarvan is natuursteen. Natuurstenen wastafels zijn kwalitatief zeer goed en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Onder natuursteen heb je ook weer verschillende variaties als: Hardsteen, Basalt en Graniet.

Omdat natuursteen kwalitatief zeer hoog in de rang staat zult u niet altijd de goedkoopste producten in deze categorie kunnen vinden. Maar bent u op zoek naar een kwalitatief goed en gewoon zeer leuk uitzient product dat ook nog eens overal bij past, is een natuurstenen wastafel zeker iets voor u!

Badkamerwarenhuis zorgt ervoor om een zo groot mogelijk assortiment van Natuurstenen wastafels aan te bieden aan u.
Zo zijn we elke dag bezig om uit te zoeken wat de beste natuurstenen wastafels zijn die wij kunnen aanbieden.
Omdat wij 100% achter onze producten willen staan bieden wij alleen maar de beste producten aan.

Vragen over een Natuurstenen wastafel

Meer weten over een Natuurstenen wastafel uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw natuurstenen wastafel of over een van onze andere producten op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals:

  • Renoveren van badkamers
  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Inspecteren van de badkamer
  • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Kijk ook bij onze wastafelsbaden en tegels.