Natuurstenen waskom

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

18 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

18 artikel(en)

per pagina

Waskom natuursteen

Ook uw waskom natuursteen voor uw wastafels bestelt u makkelijk online bij het BadkamerWarenhuis. Wij hebben voor u een prachtig online assortiment met de ideale waskom natuursteen waar u naar zoekt. Met ruim 25 verschillende ontwerpen bieden wij u een ruime keuze waar uw ideale fontein natuursteen altijd tussen zit. Een waskom natuursteen uit ons assortiment is altijd modern, stijlvol en met subtiele lijnen ontwikkeld. Het fijne aan natuursteen is dat dit zo goed te bewerken is tot kwalitatief hoogwaardige badkamermeubels. Tegelijkertijd blijft natuursteen jarenlang van uitstekende kwaliteit. Oppervlakkige schade is tevens eenvoudig te herstellen en met regelmatig onderhoud is uw fontein natuursteen altijd zo goed als nieuw. Bovendien is een fontein natuursteen van het BadkamerWarenhuis verassend scherp geprijsd. Kijk hiervoor snel in ons assortiment.

De eigenschappen van een fontein natuursteen

Een waskom natuursteen uit ons assortiment is gemaakt van hardsteen, ook wel arduin of blauw hardsteen genoemd. Deze steensoort is voornamelijk veel te vinden in de Ardennen en Ierland. Maar ook in Spanje en China komt soortgelijk gesteente voor. Hardsteen is zwaar omdat het een hoge dichtheid heeft (2,8 kg per dm3). Hierdoor kan hardsteen lange tijd meegaan en is slijtage met de juiste middelen goed te behandelen. Wat kenmerkend is voor hardsteen, is dat het een kalkgesteente is, opgebouwd uit kalkafzettingen (van bijvoorbeeld schelpen) van honderden miljoenen jaren geleden. Hierdoor zult u in het hardsteen witte fossielen kunnen ontdekken, wat een ongelofelijk effect geeft. Bestel dus uw fontein natuursteen en ontdek wat deze te bieden heeft.

Online een fontein natuursteen bestellen

Winkelen voor sanitair is lastig, gezien de zwaarte en grootte van sommige producten. Maar met een waskom natuursteen hoeft u niet te sjouwen; wij zorgen ervoor dat deze thuis wordt bezorgd. Iedere fontein natuursteen uit ons assortiment leveren wij zelfs in 3 tot 7 werkdagen! Maar niet alleen biedt het BadkamerWarenhuis u een fantastische online service, ook leveren wij andere fantastische diensten, zoals:

  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Grondige badkamerinspecties
  • Opstellen van offertes
  • En complete badkamerrenovaties!

Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op of bezoekt u onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Een waskom natuursteen en alle andere sanitaire diensten vindt u bij het BadkamerWarenhuis. Kijk ook even bij onze toiletten en spiegels.