Fontein

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 92

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 92

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Fontein

Een fontein is een fantastisch meubel voor iedere kleine sanitaire ruimte. Een fontein wordt doorgaans geplaatst in een toiletruimte, maar zou ook ideaal zijn voor de gastenkamer of de bijkeuken. De beste fontein voor in uw huis bestelt u bij het BadkamerWarenhuis. Wij hebben voor u een prachtig gevarieerd aanbod van deze wastafels. Bij ons maakt u altijd een keuze voor kwaliteit en persoonlijke smaak; in ons assortiment hebben wij circa honderd verschillende modellen van verschillende materialen voor u klaarliggen. Zo vindt u bij ons een fontein van materiaalsoorten als:

 • Keramiek
 • Solid Surface
 • Hardsteen (natuursteen)

En dat voor verassend scherpe prijzen en met een uitstekende service. Kijk hiervoor snel in ons assortiment.

Waarom een fontein?

Een fontein is het kleinste wastafeltje. Deze wordt geplaatst in kleine sanitaire ruimten, voornamelijk het toilet. Toiletbezoekers hebben hierdoor de mogelijkheid om hun handen na het gebruik van het toilet te reinigen voordat zij andere dingen aanraken. Het verhoogt de algemene hygiëne in het huis. Een goede fontein in het toilet, en in andere ruimtes waar het handig is om uw handen te kunnen wassen, geeft uw huis bovendien meer aanzien. Voor slechts een kleine investering in een fontein creëert u een aantrekkelijker huis wanneer u dit eventueel door wil verkopen. Maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van de kwaliteit van een fontein. Bij het BadkamerWarenhuis vindt u daarom altijd de beste kwaliteit, en dat voor verassend scherpe prijzen.

Fontein online bestellen

Met onze online sanitaire winkel zorgen wij ervoor dat u een fontein makkelijk in huis haalt. Klik op uw favoriete fontein of een van onze andere producten zoals een zeepdispenser, laat uw gegevens achter en wij zorgen voor een zorgvuldige bezorging. Liever een fontein laten installeren door ons? En hebt u misschien meer sanitaire klussen die gedaan moeten worden? Het BadkamerWarenhuis is ook uw specialist op het gebied van badkamerrenovaties en adviezen. Bel voor meer informatie 030 – 8771727, mail naar info@badkamerwarenhuis.nl (antwoord binnen vijf werkdagen), chat online met onze medewerker of bezoek onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Een fontein van topkwaliteit en uitstekende service voor uw sanitair vindt u on- en offline bij uw sanitair specialist: het BadkamerWarenhuis.