Plaat Radiator

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

4 artikel(en)

per pagina

Plaatradiator van Wiesbaden

Het BadkamerWarenhuis heeft een prachtige plaatradiator voor u klaarliggen. Op deze pagina vindt u een uniek ontworpen plaatradiator van het merk Wiesbaden. Zo’n plaatradiator is een prachtige toevoeging voor uw badkamer. Wanneer u een radiator nodig hebt, waarom dan niet gelijk eentje die stijlvol is ontworpen en uw badkamer ook een moderne en unieke uitstraling geeft? Een plaatradiator van Wiesbaden bestelt u bij ons makkelijk online waarna wij uw bestelling zorgvuldig bij u thuis brengen. U kiest bij ons een WB plaatradiator beschikbaar in de volgende afmetingen:

  • 200 x 30 cm
  • 200 x 30 cm (dubbele plaatradiator)
  • 200 x 45 cm
  • 200 x 45 cm (dubbele plaatradiator)

Installeren van uw plaatradiator

Het plaatsen van een radiator is een zware klus. Radiatoren zijn erg zwaar en tegelijkertijd moet het werk erg precies gebeuren. Het BadkamerWarenhuis kan u helpen met het installeren van uw plaatradiator. Wij bieden namelijk een uitstekende service voor het installeren van uw plaatradiator. Maar niet hiervoor, maar voor al ons sanitair en ook renoveren wij complete badkamers. Vraag bij ons een vrijblijvend adviesgesprek aan. Daarnaast stellen wij ook zorgvuldig uw offerte op en krijgt u van ons een badkamerinspectie. Wilt u meer weten over een plaatradiator en onze installatiediensten, neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contactservice

Bij het BadkamerWarenhuis geloven wij in persoonlijk en direct contact. Zo staan wij u graag te woord in een van onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Ook proberen wij u op alle andere mogelijke manieren te bereiken. Zo kunt u ons van maandag tot en met zaterdag bellen op 030 – 8771727 en ook zit er op onze site een chatfunctie waarmee u in direct contact staat met een van onze medewerkers. Uiteraard is het altijd mogelijk om een mail te sturen naar info@badkamerwarenhuis.nl. Kijk ook even bij onze baden.