Designradiator

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 53

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 53

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Designradiator

De designradiator van uw dromen vindt u in de webwinkel van het BadkamerWarenhuis. Wij hebben voor u een prachtige designradiator van topkwaliteit klaarliggen. In totaal kiest u bij ons een designradiator uit meer dan 25 verschillende modellen. Om u een idee te geven van een designradiator van het BadkamerWarenhuis pakken we een paar radiatoren uit ons assortiment als voorbeeld:

 • Designradiator BWH Design Square
  De unieke Square designradiator komt van ons eigen huismerk, BWH Design. Als sanitair specialist zijn wij al jaren intensief bezig met de beste artikelen en het renoveren van badkamers. Met BWH Design willen wij deze kennis benutten. De Square designradiator is hiervan een uitstekend voorbeeld. De afmetingen van 180 bij 40cm in de unieke vorm met een granieten kleur, zorgen ervoor dat deze designradiator een praktische en tegelijkertijd stijlvolle toevoeging is aan uw badkamer.
 • Designradiator BWH Design Qubic
  De Qubic is een model met een modern en strak ontwerp, verkrijgbaar in de kleuren wit, chroom en antraciet. Door de Qubix designradiator hebt u naast een prachtig verwarmingselement ook een uitstekend rek waar u uw handdoeken te drogen legt ter beschikking.
 • Sierradiator WB Redondo
  De Redondo van Wiesbaden heeft een unieke vorm. De lange buizen van ruim twee meter zijn extra imponerend omdat ze verticaal naast elkaar geplaatst zijn terwijl de breedte ogenschijnlijk smal is. Door de hoogte van de designradiator wordt de ruimte over de gehele lengte van de badkamer verwarmd.

Designradiator laten plaatsen

U wilt een designradiator laten plaatsen? Dan is het BadkamerWarenhuis uw favoriete partner. Naast het bieden van het beste sanitair beschikken wij ook over een uitstekende installatieservice. Wilt u meer weten hierover, bel ons dan. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op 030 – 8771727. Mailen kan ook naar info@badkamerwarenhuis.nl of chat met een van onze medewerkers via de functie rechts onderaan de pagina. Naast een designradiator bieden wij nog veel meer artikelen aan, kijk bijvoorbeeld ook even bij de badkamer accessoires of spiegels. Kwaliteit, service en direct contact: het Badkamerwarenhuis biedt u het juiste sanitair met de beste zorg.