Radiator Accessoires

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

7 artikel(en)

per pagina

Radiator accessoires

De radiator accessoires uit ons assortiment bieden u heerlijk warme en droge handdoeken. Door onze radiator accessoires aan de verwarming te monteren, hebt u een rek waaraan u uw handdoek kan ophangen. In ons assortiment bieden wij verschillende van deze radiator accessoires, op maat gemaakt voor verschillende soorten radiatoren die u bij ons bestelt:

  • BWH Design Handdoekhouder
    De chromen handdoekhouder van BWH Design past op de meeste buis-designradiatoren van ons huismerk. Dit model zet u eenvoudig vast tussen de buizen en is met zijn breedte van 51 cm een ruim rek voor uw handdoek.
  • Radiator accessoires van Wiesbaden
    De radiator accessoires van Wiesbaden zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er de handdoekknoppen. Deze radiator accessoires zijn als het ware kleine, universeel te plaatsen haakjes waaraan u uw badjas kan hangen. Daarnaast hebben wij ook radiator accessoires van Wiesbaden in de vorm van handdoekrekken. Deze bestelt u in een breedte van 36 of 46 cm bij ons.
  • Radiator accessoires voor de Millenniumverwarmingen
    Voor de Millenniumverwarming van Wiesbaden hebben wij andere radiator accessoires. Omdat de Millennium een verwarming is met staande, platte elementen, kunt u hierop de eerder genoemde radiator accessoires van Wiesbaden hier niet op plaatsen. Maar de Handdoekhouder WB Millennium is hiervoor op maat gemaakt. Wij hebben deze beschikbaar in een enkele en in een dubbele variant.

Tips en adviezen over radiator accessoires

Voor vragen over onze radiator accessoires helpen wij u graag verder via onze klantenservice. Deze staat iedere maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Bel ons op 030 – 8771727. Ook krijgt u met ons direct contact online door gebruik te maken van de chatfunctie rechts onderaan de pagina. En uiteraard bent u altijd van harte welkom om onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen te bezoeken: hier vindt u al onze artikelen en helpen wij u ook verder met bijvoorbeeld het ontwerpen van uw nieuwe badkamer, het opstellen van offertes en het bieden van vrijblijvende adviesgesprekken. Neem ook eens een kijkje bij onze andere badkamer accessoires. Kortom, voor service en de beste radiator accessoires gaat u naar het BadkamerWarenhuis, uw online en offline specialist in het beste sanitair.