Verwarming

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 74

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 74

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Radiatoren

Badkamer radiatoren op maat vindt u op BadkamerWarenhuis.nl. Wij bieden u de badkamer verwarming waar u naar zoekt. In ons assortiment hebben wij tientallen verschillende soorten badkamer verwarming voor u klaarliggen. Denk dan aan badkamer verwarming als:

 • Designradiator
  Een designradiator is badkamer verwarming die geen bepaalde vorm of ontwerp heeft. Met een design radiator voegt u wat extra beleving toe aan uw badkamer. Met deze badkamer verwarming krijgt u een heerlijk warme sanitaire ruimte en ook een authentieke look.
 • Plaat Radiator
  Een plaat radiator is handige badkamer verwarming om te hebben. Deze zijn hoog, smal, uit één stuk en verwarmen daardoor de ruimte gelijkmatig.
 • Elektrische Vloerverwarming
  Door elektrische vloerverwarming is het goed toeven in de badkamer. Dankzij deze badkamerverwarming hebt u nooit koude voeten en zorgt u ervoor dat de vloer altijd droog blijft. Dit voorkomt schimmel- en bacterievorming in uw badkamer. Bovendien zorgt de badkamerverwarming er ook voor dat de ruimte snel op temperatuur is omdat deze over de gehele breedte tegelijkertijd wordt verwarmd.
 • Spiegelverwarming
  Een wat recenter fenomeen is spiegelverwarming. Het is geen gehele badkamer verwarming, maar louter bedoeld voor de spiegel. Hierdoor blijft uw spiegel vrij van condens. Dit is niet alleen makkelijk omdat u zichzelf snel kan verzorgen in de spiegel, ook blijft uw spiegel langer vrij van aanslag.

Badkamer radiatoren installeren

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw specialist op het gebied van onder meer badkamer verwarming en badmeubels. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan hiervoor en wanneer het u bevalt, komen wij de badkamer verwarming voor u vakkundig installeren. Bij een badkamerrenovatie gaat dat zo in zijn werking:

 • Wij bieden u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan
 • Tijdens dat gesprek worden uw wensen vastgesteld
 • Een specialist van onze eigen bouwservice komt uw badkamer inspecteren
 • Naar aanleiding daarvan wordt de offerte opgesteld

Hebt u bepaalde wensen omtrent badkamer verwarming? Laat het ons weten: bel 030 - 877 17 27, mail info@badkamerwarenhuis.nl of bezoek een van onze showrooms in Utrecht, Ede of (binnenkort) Surhuisterveen (Friesland).