Urinoir

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

3 artikel(en)

per pagina

Urinoir

Altijd al een urinoir thuis willen hebben? Dan is dit uw geluksdag, want bij het BadkamerWarenhuis bestelt u het beste urinoir voor een scherpe prijs online. Wij hebben voor u een ruime selectie gemaakt waaruit u altijd een uitstekend urinoir van hoge kwaliteit vindt. In ons online assortiment kiest u namelijk een urinoir van kwaliteitsmerken als:

  • BWH Design
  • Geberit
  • Ideal Standard
  • Sanicare

Wij zorgen er vervolgens voor dat het urinoir van een van deze merken snel en zorgvuldig bij u in huis komt. De levertijd van een urinoir verschilt per urinoir, variërend van 7 tot 14 dagen. Weten welke urinoir het meest geschikt is voor uw toilet- en/of badkamer? Klik dan snel op een van de producten.

Waarom u een urinoir nodig hebt

Het is geen geheim dat het urinoir het ideale toilet is voor de man. Het is een toilet dat alleen bedoeld is voor mannen om in te urineren. Deze toiletsoort is al eeuwenoud en waren vroeger voornamelijk publieke voorzieningen: de urinoirs werden op straat geplaatst zodat men niet de behoefte had om op publieke plekken te urineren. Veel van dit soort urinoir plekken zijn niet meer te vinden. In Amsterdam is de ijzeren ‘Krul’ misschien nog wel de bekendste in Nederland. Echter, alleen bij festiviteiten en evenementen worden publieke urinoirs gebruikt. Maar inmiddels is de urinoir ook een fantastisch sanitair product voor in uw badkamer. Waar veel mannen graag staan tijdens het urineren, daar is dat voor de gewone toiletpot minder geschikt. De afstand is groter dan bij het urinoir waardoor er spetters en missers ontstaan die weer schoongemaakt moeten worden. Bij een urinoir is dit een probleem dat tot het verleden behoort. Kijk dus snel in ons assortiment voor uw ideale urinoir!

Overige diensten van het BadkamerWarenhuis

Hulp nodig bij de installatie of advies nodig over de renovatie van uw sanitaire ruimtes? Ook hiervoor gaat u naar het BadkamerWarenhuis. Naast het aanbieden fantastische sanitair artikelen zoals badkamermeubels, bieden wij namelijk nog veel meer diensten, zoals:

  • Wij renoveren badkamers
  • Geven vrijblijvende adviesgesprekken
  • Doen badkamerinspecties
  • En stellen offertes op

Meer weten over deze diensten of hebt u andere vragen? Laat het aan ons weten. Wij zijn iedere werkdag en op zaterdag telefonisch bereikbaar op 030 – 8771727, mailen kan naar info@badkamerwarenhuis.nl of chat met een van onze medewerkers online. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen.