Toiletzitting

Vanwege onze nieuwe website is deze categorie nog niet gevuld, dagelijks zijn wij bezig onze website verder te vullen.
Gebruik het menu of bovenstaande zoekbalk om verder te navigeren.

Heeft u liever persoonlijk advies neem dan contact op met onze klantenservice via 030-8771727 of stuur een mail naar info@badkamerwarenhuis.nl.

Toiletzitting

Een heerlijk comfortabele toiletzitting zorgt ervoor dat u heerlijk ontspannen op het closet zit. De juiste toiletzitting biedt een goede vorm en is tegelijkertijd eenvoudig ontworpen zodat u deze makkelijk schoonhoudt. Zo’n toiletzitting bestelt u uit het assortiment van het BadkamerWarenhuis. Speciaal voor u hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt waaruit u altijd een toiletzitting kiest die bij u en uw badkamer en/of toiletkamer past. Bij ons krijgt u de keuze uit zestien verschillende modellen, gemaakt van de beste materialen volgens eigenzinnige designs. Een toiletzitting van het BadkamerWarenhuis staat bovendien garant voor degelijke kwaliteit. Daarom hebben wij gekozen om u een toiletzitting van de volgende topmerken op het gebied van sanitair voor te schotelen:

  • BWH Design
  • Haro
  • Sanicare

Toiletzitting softclose

Een fantastisch fenomeen van de laatste jaren is een toiletzitting met softclose. U kent het wel: het dichtslaan van de klep gaat te hard, waardoor schade ontstaat. Of de klep wordt helemaal niet meer dichtgedaan. Een softclose systeem op de toiletzitting zorgt ervoor dat de klep met een enkele vingerbeweging soepel sluit. De toiletzitting BWH Design Softclose met LED is een voorbeeld van zo’n softclose systeem. Op de afbeelding zit u in het scharnier aan de buitenkant een blauw rondje. Hierin zit een remsysteem verwerkt waardoor de snelheid van de klep vertraagd wordt naarmate deze dichter bij de zitrand komt. Zo’n systeem komt overigens niet alleen voor bij een toiletzitting; ook bij deuren, keukenlades, medicijnkasten enzovoort zijn deze systemen steeds gebruikelijker. En vanaf nu ook op uw toiletzitting!

Het BadkamerWarenhuis: voor persoonlijke service

Online bestellen en uw toiletzitting laten bezorgen kan het BadkamerWarenhuis als de beste. Maar ook bieden wij u een wat persoonlijker en directer contact, online en offline. Zo kunt u chatten met onze medewerkers en hebben wij prachtige showrooms waar wij u graag verder helpen. Hier houden wij persoonlijke en vrijblijvende adviesgesprekken, kunnen wij handige tips geven over installeren van artikelen en bent u van harte welkom om rustig al ons sanitair in het echt te zien. Hier vindt u ook onze toiletten, baden en badkamermeubels. Of u nu online bestelt of onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen bezoekt; het BadkamerWarenhuis is uw persoonlijke sanitair specialist.