Staande toilet

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

17 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

17 artikel(en)

per pagina

Staand toilet

Topkwaliteit met de beste service: een staand toilet bestelt u bij het BadkamerWarenhuis. Bij ons bestelt u een fantastisch staand toilet van het beste merk voor een scherpe prijs bij ons online. In onze webwinkel ziet u een divers aanbod waar u de beste aanbiedingen tegenkomt; bij ons bespaart u hierdoor al snel tientallen tot wel honderden euro’s op uw sanitair. Een staand toilet van het BadkamerWarenhuis is tevens van absolute topkwaliteit. Zo bestelt u bij ons een staand toilet van kwaliteitsmerken als:

  • BWH Design
  • Geberit
  • Kerra Design
  • Sphinx

Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze accessoires en andere producten voor de toiletkamer wanneer u een staand toilet bestelt. Zo hebben wij ook fantastische fonteinen, handige handige handdoekrekken en stijlvolle toiletborstelhouders.

Soorten staand toilet

Een staand toilet kan grofweg ingedeeld worden in twee verschillende soorten: een diepspoel- en een vlakspoeltoilet:

  • Een diepspoeltoilet
    Een diepspoeltoilet is een zwevend of staand toilet waarin de ontlasting direct het water in loopt.
  • Vlakspoeltoilet
    Een vlakspoeltoilet is een zwevend of (meestal) staand toilet waar de ontlasting op een plateau terecht komt voordat u deze doorspoelt.

Maar er zijn verschillende manieren om een staand toilet in te delen. Zo kunt u een staand toilet kiezen waarop de spoelbak zit gemonteerd (duoblok) of eentje waarvan de spoelbak los zit. Ook is er een verschil in afvoering van het spoelwater; AO (muuruitlaat) en PK (vloeruitlaat. Meer weten over de verschillen tussen toiletten uit ons assortiment? Of hebt u hier andere vragen/opmerkingen over: laat het weten en we helpen u graag.

Contact met ons

Wij zijn iedere werkdag en op zaterdag bereikbaar om u te helpen met al uw vragen over een staand toilet, ander sanitair uit ons assortiment en onze diensten. Bel hiervoor 030 – 8771727, mail naar info@badkamerwarenhuis.nl, chat met een van onze medewerkers online of bezoek de showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Service en kwaliteit vindt u online en offline bij het BadkamerWarenhuis.