Duoblok

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Duoblok

Een duoblok is het ideale toilet dat u eenvoudig en snel installeert. Door een duoblok hoeft u alleen nog maar het toilet aan te sluiten op de waterleiding en de afvoer en uw toilet is klaar om gebruikt te worden. Een duoblok toilet is namelijk een pot waarop de spoelbak al zit geïnstalleerd. Hierdoor hoeft u de spoelbak niet meer apart te installeren wat u tijd en moeite bespaard. Op BadkamerWarenhuis.nl vindt u het ideale duoblok toilet voor u in huis. Wij bieden u een ruim assortiment met fantastische modellen van uitstekende kwaliteit. Hiervoor selecteren wij alleen de beste merken. Daarom vindt u in onze webwinkel een duoblok toilet van merken als:

  • BWH Design
  • Geberit
  • Kerra Design
  • Sphinx
  • Villeroy & Boch

Het installeren van uw duoblok toilet

Het BadkamerWarenhuis biedt u niet alleen de beste sanitaire producten online aan, ook hebben wij fantastische diensten te bieden voor u. Zo installeren wij ook de meubelen voor in uw sanitaire ruimte, bieden wij deskundige en vrijblijvende adviesgesprekken aan en stellen we offertes op. Weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft uw duoblok toilet? Laat het ons weten. Ook is het natuurlijk mogelijk om zelf uw duoblok toilet te installeren. Voor de handige klusser is dit een eenvoudig karwei. Een duoblok toilet hoeft immers alleen vastgezet te orden en aangesloten op het waternetwerk. Ook hier geven wij handige tips en adviezen over.

Contact met onze deskundige medewerkers

Vragen over uw duoblok toilet stelt u dus aan ons. Bel ons tijdens werkdagen en op zaterdag op 030 – 8771727, mail naar info@badkamerwarenhuis.nl of chat met onze medewerkers online. Ook bent u van harte welkom in onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast al onze sanitair artikelen staan wij u hier ook graag te woord om adviezen en tips te geven. Maak gebruik van deze service en haal uw duoblok toilet bij het BadkamerWarenhuis. Kijk ook bij onze baden en badkamermeubels.