Douche WC

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Douche wc

Een douche wc is het beste van twee werelden. Door een douche wc is een bezoek aan het toilet een ware beleving en deze biedt u extra hygiëne. Een douche wc is een combinatie van twee soorten sanitair:

  • Een bidet
    Een bidet is een laagstaand onderdeel van het sanitair, bedoeld om de geslachtsdelen mee te reinigen. Deze Franse uitvinding wordt in de gemiddelde badkamer in Nederland weinig gebruikt, maar is enorm hygiënisch voor de reiniging van uw onderlichaam. Bidet is Frans voor ‘pony’, opdat men dit sanitair als het ware ‘berijdt als een pony’. Veel mensen schaffen overigens ook een bidet aan om de voeten mee te wassen.
  • Toilet
    Het toilet is het onderdeel van sanitair bedoeld voor de ontlasting. Er zijn verschillende soorten toiletten, zoals diepstoel, vlakspoel, hangende en staande toiletten. In tegenstelling tot het bidet, is het toilet een meubel waarop men zit.

Een douche wc is dus een toilet met een ingebouwd spoelsysteem die de onderkant van uw lichaam reinigt. Zo’n douche wc is dus een ideale combinatie voor hygiëne en zitcomfort. Wilt u meer weten over een douche wc, bijvoorbeeld de installatie van een douche wc, laat het aan ons weten en wij helpen u graag op weg.

Contact en service

Al uw vragen en opmerkingen over een douche wc stelt u aan onze deskundige medewerkers. Met ons komt u snel direct en persoonlijk in contact. Zo zit er in onze webwinkel een chatfunctie ingebouwd zodat u online met onze medewerkers kan spreken over een douche wc. En uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel ons met uw vragen over een douche wc van maandag tot en met zaterdag op 030 – 8771727. Mailen kan ook naar info@badkamerwarenhuis.nl. Wilt u het douche wc in het echt zien, bezoek dan onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen.