Complete toilet

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

12 artikel(en)

per pagina

Complete toiletset

Met een complete toiletset van het BadkamerWarenhuis haalt u in een keer alle spullen in huis voor het maken van een fantastisch toilet. Bij ons kiest u altijd de complete toiletset die u nodig hebt. Van ons krijgt u namelijk:

 • Een ruime keuze
 • Een complete toiletset van een kwaliteitsmerk
 • En een uitstekende online bezorgservice

De artikelen uit ons assortiment bezorgen wij namelijk altijd zorgvuldig bij u thuis. En als het om een complete toiletset gaat, doen we dat ook zeer snel: tussen 1 tot 7 werkdagen. Daar komt nog eens de kwaliteit van een complete toiletset bovenop. Bij ons bestelt u namelijk een complete toiletset van de volgende twee topmerken:

  • Geberit
   Een van de Europese leiders op het gebied van sanitair. Geberit is wereldwijd bekend om hoogwaardige producten. Jaarlijks wordt het merk onderscheiden met verschillende prijzen voor verschillende soorten. Een complete toiletset hiervan is dus van internationale topkwaliteit.
  • Villeroy & Boch
   Villeroy & Boch is een van de oudste merken in Europa en staat voor luxe en kwaliteit. V&B werd al opgericht in 1748, toen het nog een pottenbakkerij was. Later ging V&B ook porselein produceren en kwam daarbij al snel uit op sanitair. Villeroy & Boch was in die tijden vooral geliefd bij de gegoede burgerij en de hogere standen in de maatschappij. Maar inmiddels is V&B voor iedereen toegankelijk geworden, hoewel het nog steeds hoogwaardig sanitair produceert. Zoals een complete toiletset uit ons assortiment.

Vragen over een complete toiletset

Meer weten over een complete toiletset uit ons assortiment? Of hebt u advies nodig over bijvoorbeeld de installatie van een complete toiletset? Dan laat het ons weten en we helpen u graag op weg. Bel 030 – 8771727, mail naar info@badkamerwarenhuis.nl of chat met een van onze medewerkers direct online: wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Of bezoek onze fantastische showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen, waar wij u graag persoonlijk advies geven over een complete toiletset of andere sanitair producten. Kijk ook eens bij onze baden en badkamer accessoires.