Bidet

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Bidet

Voor een bidet in de badkamer gaat u naar het BadkamerWarenhuis. Online en fysiek zijn wij uw favoriete aanbieder van sanitair artikelen. Wij hebben voor u altijd een ruim assortiment met fantastische merken die altijd hoge kwaliteit leveren. Zo bestelt u bij ons een bidet van kwaliteitsmerken als:

  • BWH Design
  • Kerra Design
  • Wiesbaden

Hiermee haalt u gegarandeerd topkwaliteit in huis. Op een bidet uit ons assortiment zit tevens een garantie van twee jaar! Tevens bieden wij enkele fantastische handdouches van hoge kwaliteit voor het bidet van het merk Wiesbaden, waarop u van ons een garantie van maar liefst vijf jaar krijgt! Meer weten over de bidet artikelen in ons assortiment, kijk dan snel en bestel deze online bij het BadkamerWarenhuis.

Waar het bidet voor is bedoeld

Misverstanden over het gebruik van het bidet komen vaak voor. Een bidet vindt u vaak in hotels of bungalows waar ze vaak gebruikt worden als urinoir, toilet of zelfs drinkfonteintjes. Maar een bidet is oorspronkelijk bedoeld als sanitair product om uw geslachtsorganen mee te wassen na het toiletteren. Het is een laagstaand onderdeel van het sanitair en lijkt een beetje op een grote wasbak. Men hurkt hier overheen om goed te kunnen wassen. Echter, wanneer u een nieuw bidet aanschaft gebruikt u deze zoals u zelf het beste acht. Veel mensen schaffen een bidet aan om hun voeten in te kunnen wassen, waarvoor het dankzij de hoogte en de vorm dan ook erg geschikt is.

Online een bidet bestellen

Bestellen bij het BadkamerWarenhuis gaat eenvoudig en u krijgt hierbij tevens de beste service. Wij zorgen er voor dat uw bidet zo snel mogelijk (afhankelijk van het product) en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Tevens krijgt u van ons ook handige adviezen over het installeren van uw sanitair producten en kunt u ook bij ons gebruik maken van de installatieservice. Meer weten? Bel 030 – 8771727, mail info@badkamerwarenhuis.nl of chat met een van onze medewerkers online. Wij zijn het beste te bereiken van maandag tot en met zaterdag. Bezoek ook onze fantastische showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen: voor sanitair gaat u naar het BadkamerWarenhuis.