Bedieningspaneel

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

9 artikel(en)

per pagina

Bedieningspaneel toilet

Een stijlvol en handig bedieningspaneel toilet bestelt u online bij het BadkamerWarenhuis, uw sanitair specialist in Nederland. Wij bieden u een fantastisch ontworpen bedieningspaneel toilet aan van topkwaliteit. U bestelt uit onze webwinkel een bedieningspaneel toilet van het kwaliteitsmerk Geberit:

Geberit: voor topkwaliteit

Geberit is al tientallen jaren een gerenommeerd merk dat kwaliteitssanitair produceert. Een bedieningspaneel toilet van Geberit voldoet altijd aan de hoogste eisen op het gebied van sanitair. Het merk verdient al jarenlang internationaal gerenommeerde prijzen op het gebied van sanitair. Een Geberit bedieningspaneel toilet is hierdoor altijd een betrouwbare keuze, temeer omdat op ieder model een garantie zit van twee jaar!

Waarom een bedieningspaneel toilet?

Een bedieningspaneel toilet gebruikt men doorgaans voor hangende closets. Hiermee bedient u het waterreservoir waarmee u doorspoelt. In zo’n inbouwreservoir zitten meestal tientallen liters water. Het is zonde voor het waterverbruik (en daarmee ook voor de rekening daarvoor) wanneer u iedere keer tientallen liters water bij ieder toiletbezoek doorspoelt. Met een bedieningspaneel toilet is dit verleden tijd. Hierdoor hebt u een betere controle over het doorspoelen van water. Op een bedieningspaneel toilet zitten namelijk twee knoppen: één voor de grotere boodschappen en één voor de kleinere. Met een bedieningspaneel toilet bespaart u zichzelf op de verspilling van honderden, misschien wel duizenden liters op jaarbasis!

Diensten van het BadkamerWarenhuis

Weten hoe u een bedieningspaneel toilet moet installeren? Neem hiervoor contact met ons op. U bereikt ons op de volgende manieren:

  • Mail: info@badkamerwarenhuis.nl
  • Tel.: 030 – 8771727
  • Chat met onze medewerkers online
  • Of bezoek showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen

Niet alleen bieden wij de beste sanitair producten zoals toiletten en baden online en bezorgen we deze. Wij hebben ook een uitstekende installatieservice ter beschikking. Wilt u de badkamer/toiletkamer laten renoveren? Vraag dan bij ons een vrijblijvend adviesgesprek aan: het BadkamerWarenhuis maakt voor u de beste sanitaire ruimtes.