Aansluitmateriaal

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Toilet aansluiting

Uw betrouwbare toilet aansluiting bestelt u online op BadkamerWarenhuis.nl. Wij zijn uw online specialist op het gebied van sanitair. Een toilet aansluiting uit ons assortiment is altijd van degelijke en duurzame kwaliteit. Voor u hebben wij het beste materiaal voor de toilet aansluiting geselecteerd. Daardoor bent u bij ons gegarandeerd van een toilet aansluiting van topkwaliteit. In onze webwinkel hebben wij twee verschillende soorten aansluitingen voor u klaarliggen:

  • Complete installatie tbv Duoblok toilet
    Voor een duoblok toilet van BWH Design bestelt u deze toilet aansluiting. Alle materialen die u nodig hebt om het toilet aan te sluiten op het waternetwerk zit in dit pakket; van de kraan tot aan teflon tape toe.
  • Urinoir uitwendige aansluiting chroom
    Deze uitwendige toilet aansluiting van BWH Design voor het urinoir is een stijlvol ontworpen model met glanzend chroom. De toilet aansluiting is van robuuste kwaliteit en om u hiervan te overtuigen bieden wij een fantastische garantie van maar liefst vijf jaar!

De toilet aansluiting is bedoeld om een toilet te koppelen met het waternetwerk. Hierdoor kan het water via de toilet aansluiting in het reservoir of het closet terecht komen. Om door te kunnen spoelen is een toilet aansluiting dus absoluut noodzakelijk. Over het algemeen is z’n aansluiting eenvoudig door u te installeren. Wilt u hier tips en adviezen bij, dan horen we dat graag.

De BWH-Klantenservice: voor direct deskundig contact

Onze deskundige medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar om u te helpen met al uw vragen en opmerkingen over een toilet aansluiting of over toiletten, spiegels enz. en diensten. Bij het BadkamerWarenhuis kiezen wij ervoor om zo direct en persoonlijk contact met u te krijgen, of dat nu online is via de chatfunctie op onze site. Of in onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 030 – 8771727 of kunt u altijd nog een mailtje sturen naar info@badkamerwarenhuis.nl. Persoonlijke service bij uw toilet aansluiting krijgt u bij BWH.