Tjilly Wall Fashion

 

Stoer, romantisch of een meester aan de muur

Tjilly Wall Fashion biedt vele mogelijkheden om iets extra te geven aan je tijdloze witte badkamer, toilet of keuken. Met de designs van Tjilly personaliseer je de ruimte, waarbij je gebruik kan maken van vele prachtige afbeeldingen. Deze afbeeldingen voegen ieder een eigen stijl toe aan de badkamer. Van stoer, vintage en industrieel tot romantisch of landelijk.

Easy, Quick and Simple

De designs zijn naast hun visuele toegevoegde waarde ook nog eens makkelijk  en snel te plaatsen. Er hoeft niks gesloopt te worden, de panelen kunnen namelijk direct over de bestaande muur worden gemonteerd! Een ideale uitkomst dus voor als je geen tijd hebt om de badkamer te verbouwen maar wel graag een andere uitstraling of stijl wilt toevoegen. Je gaat van landelijk naar industrieel in minuten! 

Tjilly's Wall Fashion beperkt zich niet tot de badkamer, ook het toilet en de keuken zijn geschikte plaatsen voor onze panelen en daar geldt natuurlijk hetzelfde voor als in de badkamer. 

De panelen van Tjilly Wall Fashion bestaan uit een hoogwaardige en UV-werende oppervlakte. De grote panelen zijn daarnaast voegloos, dit maakt het super onderhoudsvriendelijk! Ten slotte zijn alle panelen waterafstotend.

Designs

Benieuwd uit welke designs je allemaal kunt kiezen? Hieronder hebben we een selectie om je een indruk te geven!

Op zoek naar een gemakkelijke en snelle manier om je badkamer, toilet of keuken om te toveren tot een plek met identiteit en stijl? Ga dan voor Tjilly Wall Fashion!