Wandtegels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 37

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 37

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wandtegels bij het BadkamerWarenhuis

Een fantastisch aanbod, prachtige kwaliteit en de beste service: voor wandtegels gaat u naar het BadkamerWarenhuis. In ons fantastische aanbod bieden wij een ruime keuze van meer dan honderd verschillende soorten wandtegels; stuk voor stuk kunt u ze bij ons online bestellen. Wij zorgen er voor dat u de wandtegels waar u naar zoekt, netjes en zorgvuldig bij u in huis komen. Maar het BadkamerWarenhuis doet meer! Ook helpen wij u met het leggen van uw wandtegels of renoveren wij zelfs uw complete badkamer! Hiervoor maakt u gebruik van onze betrouwbare installatieservice: u weet zeker dat de wandtegels vakkundig door ons gelegd worden!

Hoe u de wandtegels moet kiezen

Het is moeilijk voor u om de juiste wandtegels te vinden? Wij nemen het u niet kwalijk: door ons enorme aanbod is het soms niet eenvoudig om uw favoriete wandtegels te vinden. Daarom maken wij dat voor u een stuk eenvoudig. Links op de site vindt u een handig selectiesysteem waarmee u makkelijk de wandtegels vindt waar u naar zoekt. Zo selecteert u bij ons wandtegels op de volgende kenmerken:

  • Afmetingen
  • Kleur
  • Materiaal
  • Serie

Al onze wandtegels komen van het gerenommeerde merk VTWonen en ook geldt voor alle wandtegels de vlotte levertijd van maar zeven dagen! Liever de wandtegels afhalen of eerst in het echt bekijken voordat u ze bestelt? Breng dan een bezoekje aan ons!

De showrooms van het BadkamerWarenhuis

U vindt onze showrooms op verschillende plekken in Nederland. Zo bezoekt u ons in Utrecht, Ede en sinds kort ook in onze nieuwe showroom in het Friese Surhuisterveen. Daarnaast zijn wij ook op andere manieren direct en persoonlijk bereikbaar. Zo neemt u meteen contact met ons op online dankzij de handige chatfunctie links onderaan de site. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op 030 – 8771727. Altijd kunt u een mail sturen naar info@badkamerwarenhuis.nl; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Kies dus voor een goede, persoonlijke service en tegels van topkwaliteit. Bekijk niet alleen onze andere tegels, maar ook onze badkamermeubels en toiletten. Kies voor het BadkamerWarenhuis, uw on- en offline specialist op het gebied van sanitair.