Vloertegels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 90

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 90

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vloertegels badkamer

Welke vloertegels badkamer u ook zoekt, u vindt ze bij het BadkamerWarenhuis. Bij ons vindt u louter originele en unieke vloertegels badkamer van topkwaliteit. De vloertegels badkamer in onze online sanitaire shop bestelt u bovendien eenvoudig en wij kunnen u zelfs helpen met het leggen van deze vloertegels badkamer. Naast het bieden van een online shop hebben wij namelijk een fantastische installatieservice, renoveren we complete badkamers, maken wij met u samen het ontwerp en zoeken we met u naar een zo goed mogelijke prijs voor uw vloertegels badkamer en het leggen daarvan. Daarnaast geniet u bij ons uit een fantastische keuzevrijheid; wij hebben meer dan negentig verschillende vloertegels badkamer voor u in ons assortiment klaarliggen. Kijk dus snel in onze collectie voor de meest prachtige vloertegels badkamer!

Waarom vloertegels badkamer?

Vloertegels badkamer is de meest praktische en duurzame oplossing voor deze sanitaire ruimte. Met vloertegels badkamer kunt u namelijk alle kanten op:

 • Ze zijn eenvoudig schoon te houden,
 • makkelijk te vervangen (in geval wanneer er een kapot gaat bijvoorbeeld),
 • en uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Bovendien kunt u vloertegels badkamer op verschillende manieren leggen, wat mooie effecten kan opleveren. Wilt u de tegels op een professionele manier laten leggen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder hiermee.

Het BadkamerWarenhuis; direct en persoonlijk contact met u

Bij het BadkamerWarenhuis geloven wij in persoonlijk en direct contact, of dat nu online is, telefonisch of in een van onze showrooms. Zo gebruikt u de chatfunctie rechts onderaan de pagina om direct met ons online te komen. Of bel 030 – 8771727: wij zijn het beste telefonisch te bereiken van maandag tot en met zaterdag. Mailen kan altijd naar info@badkamerwarenhuis.nl. Liever ons bezoeken? Kijk dan op onze site voor de adresgegevens van onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Waar dan ook, u krijgt van ons altijd kwaliteit en een persoonlijke service: voor sanitair gaat u naar het BadkamerWarenhuis.