Tegelstroken

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

7 artikel(en)

per pagina

Tegelstroken badkamer

Nog op zoek naar de juiste tegelstroken badkamer? Dan hebt u de juiste tegelstroken badkamer nu gevonden, bij het BadkamerWarenhuis. Wij hebben voor u een prachtige collectie aan tegelstroken badkamer geselecteerd. De tegelstroken badkamer uit ons assortiment zijn uniek op het gebied van ontwerp en kleur. Zo hebben wij prachtige ontwerpen in de volgende kleuren:

  • Black Antraciet
  • Black Join
  • Dark Grey
  • Grey Fuse
  • Light Grey

De kleuren zijn op een eigenzinnige manier toegepast aan de tegelstroken badkamer, waardoor deze in uw favoriete stijl naar voren komen. Zo hebben wij tegelstroken badkamer met prachtig natuurstenen motief, maar ook tegelstroken uit de ‘Loft’-serie, een unieke stijl. Met deze unieke tegelstroken badkamer weet u zeker dat u de tegels en sanitaire ruimte op een prachtige manier afwerkt.

Plaatsen van tegelstroken badkamer

Wilt u de tegelstroken badkamer laten plaatsen? Ook dan is het BadkamerWarenhuis uw favoriete partner. Wij bieden u namelijk een fantastische installatieservice en helpen ook met het renoveren van uw badkamer. En dat geheel naar uw eigen smaak. Hiervoor maakt u met ons een persoonlijke afspraak met ons en houden met u een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin bespreken gezamenlijk de mogelijkheden met betrekking tot uw badkamer en kunnen we alvast een aanzet doen voor een fantastisch ontwerp. Meer weten over het laten plaatsen van tegelstroken badkamer of andere diensten van het BadkamerWarenhuis? Vraag het ons en wij helpen u op weg.

Vragen aan het BadkamerWarenhuis

Voor al uw vragen en opmerkingen staan wij u graag te woord. Bel ons van maandag tot en met zaterdag op 030 – 8771727 of chat met onze medewerkers online rechts onderaan de pagina. Mailen kan ook naar info@badkamerwarenhuis.nl. Uiteraard bent u altijd van harte welkom in onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Wij bieden u altijd directe en persoonlijke service. Voor uw tegelstroken badkamer en andere sanitaire diensten zoals baden gaat u dus naar het BadkamerWarenhuis.