Tegelprofielen

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 28

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 28

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tegelprofielen

Door gebruik te maken van tegelprofielen zorgt u er niet alleen van dat de betegeling mooi afgewerkt wordt, maar beschermd u uw tegels ook meteen tegen stoten, barsten en splinteren. Een tegelprofiel wordt tussen de voegen van een tegeloppervlakte geplaatst waardoor u een extra dimensie geeft aan uw vloer of juist aan uw betegelde wand. Natuurlijk zijn deze profielen in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar, waardoor u altijd het juiste profiel voor uw tegels kunt vinden. 

Zo zorgen wij er bij Badkamerwarenhuis voor dat er zo veel mogelijk keuze is tussen tegelprofielen. Zo is er op de website van Badkamerwarenhuis verschillende soorten tegelprofielen te vinden voor elke tegel. Zo heeft u verschillende keuze in kleur en materiaal.

Meer informatie

Wilt u meer informatie en een goed beeld over onze tegelprofielen. Dan kunt u altijd langskomen bij één van onze showrooms. Zo staan wij altijd klaar om u te helpen in Utrecht, Ede, Surhuisterveen en Harderwijk Wij helpen u graag bij onze showrooms verder met deskundig advies. Bekijk voor de openingstijden van onze showrooms onze showroompagina op de website van Badkamerwarenhuis