Mozaiek tegels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

9 artikel(en)

per pagina

Mozaiek tegels

Voor een stijlvolle badkamer bestelt u prachtige mozaiek tegels van het BadkamerWarenhuis online. Wij bieden u een aantal prachtige motieven met onze mozaiek tegels en dat voor scherpe prijzen. Bovendien zorgen we ervoor dat u de mozaiek tegels zorgvuldig en netjes thuis krijgt bezorgd. Maar naast online bezorging van mozaiek tegels en andere benodigdheden voor de badkamer zoals baden, doen wij meer. Ook bieden wij een fantastische installatieservice en helpen we u met de renovatie van de badkamer. Vraag daarom bij ons een vrijblijvend adviesgesprek aan en wij ontwerpen met u de meest fantastische badkamer, misschien wel met de prachtige mozaiek tegels uit ons assortiment.

Mozaiek tegels uit ons assortiment

Op het BadkamerWarenhuis bieden wij momenteel zes verschillende soorten mozaiek tegels aan in drie verschillende kleuren. We zetten de verschillen op een rijtje:

  • De kleuren van mozaiek tegels
    Bij ons kiest u mozaiek tegels uit de kleuren zwart antraciet, donkergrijs en lichtgrijs. Alle mozaiek tegels zijn van keramiek, maar hebben een prachtige, natuurstenen stijl. Geen van de mozaiek tegels die u bestelt is dezelfde, waardoor de kleuren een prachtig effect krijgen op de mozaiek tegels.
  • Verschillen in legvormen
    Wij hebben twee verschillende soorten tegels met mozaiek motief: rechthoekige tegels die weer ingelegd zijn in een vierkante tegel van 30 bij 30 centimeter. Anderzijds hebben wij ook mozaiek tegels met onregelmatig ingelegde tegels waardoor deze een prachtig effect krijgen op uw badkamer.

Meer weten over de tegels uit ons assortiment? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact met ons

Onze klantenservice staat u online en offline altijd direct te woord. Zo chat u met onze medewerkers dankzij de handig ingebouwde functie rechts onderaan de pagina. Ook zijn wij van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op 030 – 8771727. Daarnaast kunt u ons altijd een mail sturen via info@badkamerwarenhuis.nl. Liever al uw badkamerartikelen in het echt bekijken? Bezoek dan een van onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Hier helpen wij u graag persoonlijk verder met uw badkamer. Het BadkamerWarenhuis biedt u altijd een persoonlijke en directe service, online en offline.