Keramische tegel

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 150

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 150

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Keramische tegels

Prachtige keramische tegels van topkwaliteit en het mooiste design: het BadkamerWarenhuis is de plek op het web waar u moet zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment waarin u voldoende keuzevrijheid hebt op het gebied van keramische tegels. In onze online winkel treft u tientallen verschillende soorten keramische tegels aan waarmee u de mooiste badkamerstijl creëert. Wij hebben meer dan honderd verschillende modellen in allerlei stijlen: van antraciet tot aan witte glans en alles wat daartussen zit bestelt u bij het BadkamerWarenhuis. Om u te helpen met het maken van de ideale keuze keramische tegels, bieden wij u een eenvoudig te bedienen selectiesysteem aan de linkerkant van de pagina aan. Hierin kiest u uit kenmerken als:

 • Kleur
 • Merk
 • Afmetingen
 • Prijs
 • Levertijd

Via dit systeem hebt u binnen een paar klikken de juiste keramische tegels voorhanden.

Wat zijn keramische tegels?

Keramiek kan gemaakt zijn van verschillende materiaalsoorten, zoals glas en klei. Vooral klei komt veel voor bij het maken van keramiek. Door onder hoge temperaturen te bakken, versintert (bij steengoed of gres) of verglaast (bij porselein) het keramiek. Soms wordt ook een glazuurlaag toegepast. Bij keramische tegels is dat meestal het geval, aangezien deze onder de noemer ‘aardewerk’ vallen (hoewel porseleinen tegels ook mogelijk zijn). Keramische tegels zijn gebakken onder hoge temperaturen boven de 1000 graden Celsius. Van zichzelf zijn keramische tegels bros (het is eenvoudig om hier een stukje vanaf te slaan), maar in combinatie met andere materialen (bijvoorbeeld gelegd in een vloer) blijven de keramische tegels goed.

Service bij leggen van keramische tegels

Wilt u de keramische tegels door ons laten leggen, neem contact met ons op en we maken met u een afspraak. Bel ons van maandag tot en met zaterdag op 030 – 8771727 of chat met een van onze medewerkers online. Ook staan wij u graag persoonlijk te woord in een van onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuistveen. Naast al ons sanitair houden wij hier ook vrijblijvende adviesgesprekken, helpen we u met het ontwerp van uw badkamer en stellen we zorgvuldig offertes op. De beste keramische tegels met de beste service vindt u bij het BadkamerWarenhuis. Kijk ook even bij onze toiletten en spiegels.