Tegels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 171

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 171

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badkamertegels

De mooiste badkamertegels in uw badkamer? Het BadkamerWarenhuis is uw favoriete online en offline winkel. Wij hebben enkele fantastische badkamertegels van degelijke kwaliteit met prachtige designs die passen bij uw badkamermeubels. Ook uw persoonlijke smaak vindt u in ons assortiment. Wij hebben alles van modern tot klassiek en daar tussenin. U kiest uit circa honderveertig verschillende ontwerpen badkamertegels. Daarvan hebben wij de volgende soorten in huis:

Kijk in ons assortiment om te weten welke badkamertegels bij u de voorkeur krijgen. Of bezoek onze showroom waar u de tegels zelf kunt bekijken. Hier helpen wij u met het vinden van de juist badkamertegels en kunnen we zelfs al gaan nadenken over een design!

Badkamertegels: een motief ontwerpen

Wat een mooi motief is, hangt af van uw eigen smaak. Wel kunnen wij helpen om uw wensen om te zetten in een prachtig ontwerp voor u. Hoe we dat doen? Heel simpel: in een vrijblijvend en gratis gesprek adviseren wij u over het ideale ontwerp voor u. Tijdens dit gesprek stellen we vast wat uw smaak is, welk motief badkamertegels en eventueel andere wensen en behoeften voor een badkamerrenovatie voor u het beste zijn. Na dat gesprek laten wij u er rustig over nadenken wat u wilt; zo kunt u het met andere partijen eventueel nog een keer doornemen. Van ons zult u geen lastige verkooppraatjes aan de telefoon krijgen. Wij geloven erin dat u voor ons kiest omdat wij komen met de beste prijskwaliteit-verhouding voor het ontwerp van uw badkamertegels en de rest van uw badkamer.

Overige service van BadkamerWarenhuis

Naast deze persoonlijke service voor uw badkamertegels profiteert u bij ons van nog meer voordelen. Zo leveren wij de badkamertegels bij u thuis en kunnen wij de badkamertegels ook voor u plaatsen wanneer u dat wenst. Zo weet u zeker dat uw tegels professioneel en vakkundig gelegd worden. Meer weten over badmeubels? Bezoek een van onze showrooms of neem contact met ons op!