Standaard spiegels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 52

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 52

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Badkamerspiegels

Van kleine, praktische tot luxe en uitgebreide badkamerspiegels: het BadkamerWarenhuis is de plek waar u moet zijn. Wij hebben een ruim aanbod aan fantastische badkamerspiegels voor u ter beschikking. In onze webwinkel hebben wij de beste merken geselecteerd die prachtige badkamerspiegels van topkwaliteit ontwerpen. Zo vindt u bij ons badkamerspiegels van sanitair specialistische merken als:

  • BWH Design
  • Bruynzeel
  • Kerra Design
  • Sanicare

Van deze merken hebben wij ruim honderd verschillende badkamer spiegels en bijbehorende accessoires. Deze badkamerspiegels brengen jarenlang plezier met zich mee: garanties beginnen vanaf twee jaar! Bovendien kiest u bij ons alle verschillende soorten: van normale modellen tot badkamerspiegels met verwarming en verlichting.

Het schoonhouden van badkamerspiegels

Badkamerspiegels vergen hetzelfde onderhoud als glas. Schoonmaken van badkamerspiegels gebeurt doorgaans in twee stadia: het reinigen van het glas en het laten glanzen van de spiegel. Omdat badkamerspiegels altijd te maken hebben met vocht (en daardoor met kalk) en met spetters van bijvoorbeeld tandpasta en zeep, haalt u de vlekken eerst van de spiegel. Een mix van ontvettingsmiddel (bijvoorbeeld allesreiniger) en azijn (een klein scheutje om eventuele kalkvorming weg te halen), is genoeg om de spiegel schoon te houden. Echter, hierdoor ontstaan doorgaans strepen op het glas. Nadat de spiegel weer (zo goed als) droog is, gebruikt u daarom glasreiniger om een perfect egale spiegel te krijgen. Om zoveel mogelijk moeite te besparen op het onderhoud van badkamerspiegels, bieden wij ook badkamerspiegels met verwarming aan. Hierdoor blijven de badkamerspiegels droog, ook al is het vochtig in de ruimte. Bovendien hoeft u niet te wachten totdat de condens van de spiegel is verdwenen wanneer u deze nodig hebt.

Zorgvuldige bezorging van het BadkamerWarenhuis

Om ervoor te zorgen dat u de spiegels in goede staat bij u in huis komen, kunt u bij ons vertrouwen op een zorgvuldige bezorging van uw bestelling. Wij leveren de spiegels binnen 3 tot 21 dagen (afhankelijk van het product). Wilt u de producten liever bekijken voordat u deze online bestelt of bij ons aanschaft, bezoek dan onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Naast al onze artikelen zoals badkamermeubels en toiletten helpen wij u hier graag met tips over het ideale sanitair voor uw badkamer. Bestel dus nu online of bezoek onze showrooms. Voor kwaliteit en service gaat u naar het BadkamerWarenhuis, uw sanitair specialist.