Spiegel Accessoires

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Spiegelaccessoires

Voor handige spiegelaccessoires kijkt u op deze pagina. Aan spiegelaccessoires hebben wij voor u een bescheiden, maar handig assortiment met enkele kwaliteitsproducten. Zo bestelt u uit ons assortiment spiegelaccessoires enkele fantastisch ontworpen planchets van topkwaliteit en een stopcontact/schakelaar speciaal voor in de badkamer. Hieronder lichten we de spiegelaccessoires voor u toe:

BWH Design’s glazen planchets

De glazen planchets zijn ideale spiegelaccessoires om uw toiletspullen op kwijt te kunnen. Met deze kwalitatief hoogwaardige en stijlvol ontworpen spiegelaccessoires creëert u voor uw tandenborstels, tandpasta’s, zeepjes, deo’s en dergelijke een smaakvolle en toegankelijke plek. In ons assortiment bieden wij drie verschillende BWH Design planchets:

  • BWH Design Eris glazen planchet chroom
   De Eris is een planchet die bestaat uit bijna alleen maar mat glas. Het verchroomde bevestigingsmateriaal is bovendien een stijlvolle oplossing om de Eris aan de muur te bevestigen. Tegelijkertijd zijn de Eris spiegelaccessoires van topkwaliteit: u krijgt u hier van ons vijf jaar garantie op!
  • BWH Design Ida glazen planchet chroom
   De Ida is een vergelijkbaar model waarbij de verschillen liggen in de kleur van het glas, die iets witter is dan de Eris, en het bevestigingsmateriaal (ook chroom) is anders ontworpen. Maar ook deze spiegelaccessoires zijn modern en stijlvol ontworpen. En ook op deze spiegelaccessoires krijgt u van ons maar liefst vijf jaar garantie!
  • BWH Design 304 glazen planchet RVS 54 cm
   De 304 is aan de andere kant een totaal ander planchet. Het bevestigingsmateriaal is van roestvrij staal en het planchet beschikt bovendien over een handig rekje aan de voorkant zodat u zeker weet dat de spullen op het helder glazen plankje blijven staan.

Sanicare Opbouw contactdoos/schakelaar

Deze handige contactdoos/schakelaarcombinatie van Sanicare is een van onze handige spiegelaccessoires die u in de badkamer goed kan gebruiken. Naast dat u hiermee scheerapparaten, tandenborstels en dergelijke mee kan opladen vlakbij de spiegel en de wastafel, zit hierop ook een schakelaar voor de verlichting.

Spiegelaccessoires online bestellen

Online bestellen van de spiegelaccessoires gaat eenvoudig bij ons. Laat uw gegevens achter en wij leveren de spiegelaccessoires zorgvuldig af. U kunt de spiegelaccessoires bovendien ook op komen halen in onze showrooms, waar wij u graag helpen met uw badkamerartikelen en met andere sanitaire diensten. Zoals het renoveren van uw badkamer. Naast deze accessoires zijn er nog veel meer badkamer accessoires te verkrijgen, denk aan wastafel accessoires of spiegels. Het beste sanitair met uitstekende service krijgt u bij het BadkamerWarenhuis.