Scheerspiegels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Scheerspiegel

De beste verzorging van uw lichaamshaar begint met de scheerspiegel. Met een scheerspiegel voorkomt u een hoop ingewikkelde manoeuvres bij het scheren. U kent het wel: u moet bijna met uw gezicht tegen de badkamerspiegel aanstaan om alle haartjes goed te scheren. Of uw kin nek moet in een hoek van 90 graden draaien om de haartjes onder de kaaklijn goed te zien. Om nog maar niet te spreken over de nekharen, die haast onmogelijk zijn om goed te scheren. Een scheerspiegel lost al deze problemen makkelijk op. De scheerspiegel neemt tegelijkertijd nauwelijks ruimte in beslag in de badkamer. Met een scheerspiegel hebt u een voordelige en praktische oplossing waardoor u er iedere dag tiptop verzorgd uitziet.

Hoe werkt de scheerspiegel?

De scheerspiegel wordt aan de wand gemonteerd. Of beter gezegd: de arm van de scheerspiegel (overigens zijn er ook losstaande modellen die u op de wastafel kan zetten). Deze arm in verschillende standen te zetten waardoor u de scheerspiegel in de gewenste positie zet. Zo hebt u beide handen vrij. De scheerspiegel heeft vaak aan beide zijdes een spiegel: eentje met normale reflectie en eentje met vergrote reflectie (voor de kleinste haartjes en moeilijkste hoeken). Ook is de scheerspiegel verticaal draaibaar zodat u de onderkant van de kaaklijn, de achterzijde van uw hoofd en andere moeilijke posities optimaal ziet. Dit maakt de scheerspiegel een eenvoudige oplossing voor alle moeilijke kanten aan het scheren.

Diensten van het BadkamerWarenhuis

Het BadkamerWarenhuis is uw online specialist op het gebied van sanitair. Wij bieden u ook andere spiegels of baden. Bij ons bestelt u alles snel en eenvoudig online; wij zorgen ervoor dat uw bestelling thuis wordt bezorgd. Maar ook fysiek zijn wij uw favoriete sanitairspecialist. Bezoek hiervoor onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Hier vindt u al onze artikelen. Naast verkoop, bieden wij nog meer fantastische diensten:

  • Het renoveren van badkamers
  • Badkamerinspecties
  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Opstellen van offertes

Kom dus naar het BadkamerWarenhuis: wij bieden u alles op het gebied van sanitair!