Spiegels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 380

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 380

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Badkamerspiegel

De badkamerspiegel die bij uw sanitaire ruimte past, vindt u op BadkamerWarenhuis.nl. Wij bieden in onze online webwinkel altijd een fantastische badkamerspiegel voor uw badmeubels. Verschillende ontwerpen staan op u te wachten. Kies de badkamerspiegel die bij uw badkamermeubels past bij ons. In totaal bieden wij meer dan tachtig verschillende artikelen voor uw badkamer spiegel aan. Deze zijn van de volgende merken:

 • BWH Design
 • Bruynzeel
 • Kerra Design

Voor deze topmerken betaalt u bij ons altijd een ongelofelijk scherpe prijs. Op deze manier bespaart u al snel tientallen tot honderden euro’s op de beste badkamerspiegel voor u. Heeft u de badkamerspiegel van uw dromen gevonden, vergeet dan ook niet te kijken bij enkele fantastische accessoires.

De accessoires voor een badkamerspiegel

Accessoires voor uw badkamerspiegel zijn in veel gevallen gewoon onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan de juiste verlichting. Is uw badkamer donker, of schijnt het licht hier niet juist op? Dan is een speciale verlichting voor de badkamerspiegel hoog nodig. Op deze manier weet u zeker dat u zichzelf optimaal kan zien en verzorgen met behulp van de badkamerspiegel. Overigens vindt u bij ons nog veel meer handige accessoires voor de badkamerspiegel. Wat dacht u van handige spiegels met kastjes? Of misschien hebt u wel veel plezier van een van onze glazen plankjes. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een badkamerspiegel waar de verlichting in zit gebouwd. Hiervan hebben wij de volgende soorten in ons assortiment:

Contact met het BadkamerWarenhuis

Voor meer informatie over een badkamerspiegel in ons assortiment neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030-8771727 of via info@badkamerwarenhuis.nl. Daarnaast kunt u ook een bezoekje brengen aan onze showrooms in Utrecht, Ede en binnenkort ook in Surhuisterveen in Friesland. Kijk voor de openingstijden onder ‘Contact’. Bestelt u bij ons online, dan zorgen wij voor een zorgvuldige en betrouwbare service. Zo zijn wij beloond met het ‘Webshop Keurmerk’, een keurmerk ontwikkelde door de Consumentenbond en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (TNO). Hiermee committeren wij ons aan fantastische voorwaarden voor u. Bestel dus nu uw badkamerspiegel op BadkamerWarenhuis.nl.