De stijlen van een toiletruimte

Goedemiddag,

Het samen stellen van een toiletruimte is niet meer zo makkelijk als vroeger. Naast zijn bestaande functie is deze ruimte getransformeerd naar een ruimte die precies weerspiegeld wat de stijl van de eigenaar is. Kortom een plek voor rust en ontspanning oftewel “even tijd voor je zelf!

Wat voor stijl toilet?

Er zijn natuurlijk vele stijlen toiletten. Hier kunt u denken aan de volgende stijlen.

  • Landelijk
  • Klassiek
  • Modern
  • Design

Natuurlijk zijn er veel meer stijlen die u kunt kiezen voor uw toiletruimte, maar dit zijn de meest gekozen stijlen.
Hieronder zal ik een stuk uitleggen over de verschillende stijl keuzes.

Landelijk

Met landelijk wordt bedoeld dat het een sfeervolle toiletruimte wordt met veel authentieke details voor een gezellige sfeer.
Dit zal je terugvinden in de afwerking van de accessoires en kraan van de toiletruimte.
Door veel gebruik te maken van hout (Houten plank boven op je toilet met accessoires daarop) zal je badkamer een landelijke sfeer krijgen.

Klassiek

Met klassiek bedoelen wij dat de toiletruimte de sfeer van vroeger heeft, maar met de functionaliteit en gemak van deze tijd.
Door middel van de juiste accessoires, nostalgische ontwerpen en traditionele kleur keuzes zal uw badkamer een klassieke sfeer krijgen.
De kracht van de schijnbare tegenstelling van luxe en eenvoud maakt de toiletruimte de ruimte waar u naar op zoek bent.

Modern

De moderne toiletruimte kan worden uitgevoerd in allerlei verschille kleurmodes, hoewel wit nogsteeds trend is.Een moderne toiletruimte kan je onderscheiden door de strakke lijnen en de vormen.
Glas is een kenmerk van een moderne toiletruimte. Doordat je glas gebruikt in je badkamer zal je de ruimtelijkheid vergroten en je draagt bij aan het moderne karakter.

Design

Design toiletruimtes hebben meestal iets unieks, iets wat je bij heel weinig badkamers zult zien.
Dit soort "unieke" dingen zijn vaak gedurft en worden vaak gemaakt bij mensen die weten wat ze willen.
In dit soort toiletruimtes is er erg veel tijd ingestoken en tot perfectie afgewerkt. Een design toiletruimte is exclusief en bevat naast de nieuwste technologieën ook vele prachtige elementen.

Sanitair Freak