Outlet

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Badkamer outlet

De badkamer outlet van het BadkamarWarenhuis is een ongelofelijke sectie met fantastische aanbiedingen voor u. In onze badkamer outlet vindt u fantastische badkamermeubels tegen ongelofelijke kortingen. Van tijd tot tijd wisselen de artikelen in onze badkamer outlet waardoor u tot wel honderden euro’s kan besparen op kwalitatief hoogwaardig sanitair materiaal. Om u alvast te overtuigen van de uitstekende kwaliteit die u ook in de badkamer outlet aantreft, geven we alvast een paar voorbeeldjes van huidige aanbiedingen uit onze badkamer outlet:

Custom Glass Sydney Inloopdouche (100x190cm)

Het prachtig gesneden glas van deze inloopdouche bieden u een heldere ruimte die u eenvoudig schoonhoudt. De Custom Glass Sydney Inloopdouche heeft een recht profiel, bestaat uit één stuk glas en trekt u daardoor eenvoudig schoon en droog. Misschien nog wel belangrijker aan dit product uit onze badkamer outlet, is dat hier maar liefst twee jaar garantie op zit. Dit terwijl het artikel is afgeprijsd van €300,- naar slechts €99,-! Pak uw kans en kies voor deze voordelige inloopdouche uit onze badkamer outlet.

Complete Douchebak vierkant BWH Design Aqualine

Een voordelige douchebak van uitstekende kwaliteit, dat is de Aqualine van BWH Design. En nu is de douchebak extra voordelig; in onze badkamer outlet hebt u deze bijna voor de helft van de prijs in huis! Deze douchebak bestelt u uit onze badkamer outlet in maatje 80 bij 80 cm of 90 bij 90 cm.

Voordelen van bestellen op BadkamerWarenhuis.nl

Ook voor een bestelling uit onze badkamer outlet gelden dezelfde fantastische voordelen die u van ons krijgt. Zo leveren wij uw bestelling zorgvuldig bij u aan de deur. Afhankelijk van het product duurt dit 1 dag tot circa 2 weken. U bent ook van harte welkom in een van onze showrooms waar u de beste persoonlijke service krijgt. Zo helpen wij u met adviezen waardoor u de artikelen (bijvoorbeeld die uit de badkamer outlet) op de juiste manier in uw badkamer krijgt. Ook kunnen wij voor u de badkamer renoveren, of de artikelen nu uit de badkamer outlet komen of uit ons reguliere assortiment. Bestel dus nu uit onze badkamer outlet en/of bezoek een van onze showroom in Ede, Utrecht en binnenkort ook Surhuisterveen in Friesland!