• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Just Creating Glaswerk

Douchen is een belangrijk dagelijks ritueel, waarbij comfort en ontspanning een steeds grotere rol spelen. Ervaar optimaal doucheplezier met de stijlvolle oplossingen van Just Creating en kom tot rust in een profielloze douche met luxe uitstraling.

Het Nederlandse Just Creating heeft een ruim aanbod complete doucheopstellingen en douchevloeren voor uw badkamer. Afhankelijk uw persoonlijke voorkeur kiest u douchebeslag in een van de vele fraaie kleuren. Houdt u van een spannende kleur als zwart, koper en goud of maakt u liever een veilige keus voor chroom of RVS? Het fijne aan Just Creating: u kunt de gekozen kleur doortrekken in het afvoerrooster van uw douchebak én in alle kranen in uw badkamer. Just Creating en kranenmerk Brauer werken samen op het gebied van kleur waardoor u altijd een prachtig totaalplaatje creëert!

Comfort vindt u bij Just Creating terug in de kwaliteit van de producten. In de basis bieden profielloze doucheopstelling meer gemak in onderhoud en schoonmaak, daarnaast wordt het glas voorzien van een transparante beschermlaag die ervoor zorgt dat water, kalk en overig vuil minder goed hechten. Ideaal! Bij de douchevloeren in de collectie is dit ook het geval. Deze zijn voorzien van antibacteriële eigenschappen en een beschermende (antislip) toplaag voor eenvoudige reiniging. Uw complete douche blijft langdurig in perfecte staat en onderhoud is een fluitje van een cent!

Vind een perfecte match tussen stijl en comfort.