Wastafelkranen

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina
U heeft gekozen voor:
Serie: Cross
Serie: Areta

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Wastafelkraan

Tegenwoordig is een kraan niet zomaar een kraan. Er zijn duizenden verschillende soorten kranen. Van wastafel mengkraan tot inbouw wastafelkraan. In alle soorten en maten zijn ze verkrijgbaar. De wastafelmengkraan is de meest voorkomende kraan. Maar een nieuwe hype is opkomend, en dat is de inbouw wastafelkraan.

Inbouw wastafelkraan

De inbouw wastafelkraan kan zowel bij een zeer moderne stijl als bij een landelijke stijl geplaatst worden. Het houdt de omgeving lekker rustig en het is makkelijk te bedienen. Bij badkamerwarenhuis.nl zijn een groot aantal kranen verkrijgbaar. Hier heeft u keuze uit de goedkoopste en toch kwalitatief beste kranen.

Waterbesparend

Buiten het feit dat waterbesparende kranen beter zijn voor ons milieu, is uw portemonnee hier ook zeker bij gebaat. We spreken hier dus over de wel bekende win-win situatie. BWH design heeft kranen met waterbesparende stand op de kraan, als de hendel van de kraan omhoog haalt stopt deze halverwege om water te besparen, uiteraard kan de kraan wel helemaal open. Ook zijn er kranen met mousseurs die tegendruk geven, zodat er 25% minder water wordt verbruikt.

Inbouwkraan

Ook wel wandkranen genoemd zijn noodzakelijk bij wastafels of badkamermeubels die niet zijn voorzien van één of meerdere kraangaten. In veel gevallen worden wandkranen ook bewust gekozen door het specifieke uiterlijk. Houdt hierbij dus rekening met het feit of de kraan wel bij uw wastafel past. Badkamerwarenhuis.nl geeft u graag een passend en gratis advies.

Merken

  • BWH Design
  • Tres Griferia
  • Grohe
  • Hans Grohe
  • Damixa
  • Hansa