Vrijstaande kraan

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

19 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

19 artikel(en)

per pagina

Vrijstaande kranen

Bij badkamerwarenhuis zorgen wij ervoor dat uw badkamer er perfect uitziet. Zo bieden wij prachtige vrijstaande kranen in verschillende vormen. Bij ons heeft u de keuze tussen een ronde of een vierkante vrijstaande kraan. Zo is er altijd keuze beschikbaar bij BWH en bieden wij alleen de beste producten aan waar wij 100% achter staan.
Vrijstaande kranen worden op de vloer gemonteerd en dienen als kraan voor je vrijstaande bad. Zo geef je je kamer een moderne uitstraling met strakke lijnen.

Hotbath Pro 

Maak nu gebruik van de prachtige hotbath Bro van het merk Hotbath. Deze vrijstaande kraan heeft een ingebouwde een handdouche!
Daarnaast is deze prachtige vrijstaande kraan te verkrijgen in twee verschillende materialen. 
Deze twee hoogstaande materialen verzekeren de hoge kwaliteit die je van ons verwacht.
Omdat de kwaliteit zo hoog word aangeprezen, heb je gewoon 5 jaar garantie op je aankoop. Dat is nog eens zekerheid!

Spiegelaccessoires online bestellen

Online bestellen van de spiegelaccessoires gaat eenvoudig bij ons. Laat uw gegevens achter en wij leveren de spiegelaccessoires zorgvuldig af. U kunt de spiegelaccessoires bovendien ook op komen halen in onze showrooms, waar wij u graag helpen met uw badkamerartikelen en met andere sanitaire diensten. Zoals het renoveren van uw badkamer. Naast deze accessoires zijn er nog veel meer badkamer accessoires te verkrijgen, denk aan wastafel accessoires of spiegels. Het beste sanitair met uitstekende service krijgt u bij het BadkamerWarenhuis.